Home / Cultură / Diploma de Excelență poetului Nicolae Băciuț

Diploma de Excelență poetului Nicolae Băciuț

Cunoscutul scriitor Nicolae Băciuț, onorat cu Diploma de Excelență.

Academia Română Centrul European de Studii Covasna-Harghita, Episcopia Ortodoxă a Covasnei și Harghitei, Centrul Ecleziastic de Documentare Mitropolit Nicolae Colan, Ministerul Culturii și Identității Naționale , Muzeul Național al Carpaților Răsăriteni  a acordat o Diplomă de Excelență scriitorului Nicolae Băciuț. Diploma a fost acordată pentru activitatea de cercetare și editare a lucrărilor referitoare la istoria, cultura și dăinuirea românilor din Arcul Itracarpatic. Mulțumesc celor care au considerat că faptele mele nu pot rămâne neapreciate, a menționat scriitorul pe pagina sa de facebook.

Diploma este semnată de Grupul de cercetare I.I.Russu pentru studiul sud-estului Transilvaniei, Colocviul Național 2022, PS Andrei Episcopul Covasnei și Harghitei, Pr.dr. Laurențiu –Gabriel Panciu, Pr. Ioan-Marin  și dr. Valeriu Cavruc

Citeste si:  Programul Festivalului Văii Gurghiului, ediția 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Recital de orgă și vioară în Biserica Săsească din Reghin

Seria concertelor și recitalurilor muzicale găzduite în această vară de Biserica Evanghelică din Reghin continuă …