Maco Construct, proiecte noi de case în Cartierul Unirii și zona Budiu Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 2410 Vizualizări

Maco Construct, proiecte noi de case în Cartierul Unirii și zona Budiu

Dezvoltatorul imobiliar Maco Construct are în lucru mai multe proiecte de case în Cartierul Unirii și zona Budiu. Acestea vizează atât duplexuri, cât și locuințe în regim single, pe suprafețe generoase. În zona Budiu casele vor fi gata toate în această toamnă, iar cele din zona cartierului Unirii au ca termene de finalizare anul viitor. Maco Construct este un dezvoltator cu experiență, cu multe proiecte finalizate, între care se numără și Ama Residence din cartierul Unirii.

O primă etapă a complexului de case ridicat de Maco Construct în zona Budiu, care a cuprins 48 de imobile, a fost deja construită, iar casele sunt locuite. Proiectul a continuat cu etapele 2 și 3, aflate acum în derulare. În această etapă vor fi ridicare 60 de case, în regim duplex si single, cu finalizare în toamna anului viitor. Conform dezvoltatorului, proiectul este realizat de architect Angela Kovacs și echipa Arhitecton. Casele sunt formate din parter și mansardă, pe o suprafață de 140 de metri pătrați construiți. Acestea vor fi predate ”la cheie”, cu posibilitatea ca proprietarii să își aleagă materialele pentru finisaje. Izolația exterioară și tencuiala decorativă vor fi realizate cu produse Caparol.

Lucrările s-au desfășurat în regim normal în acest an, iar termenul de finalizare a întregului complex este toamna acestui an. Drumul care duce la complexul de case este asfaltat, așa cum vor fi și aleile din cadrul acestuia. Informații suplimentare despre casele din zona Budiu, ridicate de Maco Construct, puteți obține la numărul de telefon 0746-013.333.

Trei proiecte de case construite în zona Unirii

Un alt proiect de case al companiei Maco Construct va fi demarat în curând pe strada Agricultorilor, din cartierul Unirii, într-o zonă foarte bună. E vorba despre case în regim duplex, parter plus etaj, situate la câteva minute de mers pe jos de magazine, școală, creșă și grădiniță, parcuri de joacă pentru copii. Distanta față de zona centrală a Târgu Mureșului este de aproximativ 2,5 kilometri.

Casele vor avea o suprafață construită de 160 de metri pătrați și o suprafață utilă de 120 de metri pătrați. Imobilul, ridicat pe două nivele, va fi compus din living, bucătărie, spațiu tehnic, trei dormitoare, trei băi, două dressing-uri. Acestea vor fi predate în regim semifinisat avansat, cu gard și pământ fertil pentru gazon în curte. Curțile vor avea o suprafață de 250 de metri pătrați.

Lucrările la casele de pe strada Agricultorilor vor fi demarcate în toamna acestui an și au ca termen de finalizare toamna anului viitor. Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0746-013.333.

Case single pe strada Vescan

Tot în cartierul Unirii, Maco Construct va ridica un ansamblu de case parter plus etaj, în regim single, pe strada Vescan, zonă aflată la 5 minute de mers pe jos până la școală sau grădiniță. Imobilele vor fi construite pe un teren cu suprafețe între 400 și 500 de metri pătrați și vor avea 170 de metri pătrați construiți și 125 de emtri pătrați utili. Casele vor fi compuse din living, bucătărie, trei dormitoare, trei băi și garaj.

Finalizarea complexului de pe strada Vescan este prevăzută pentru toamna anului viitor. Aleile din cadrul complexului de case vor fi asfaltate. Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0746-013.333.

Complex de case pe strada Podeni

Un al treilea complex de case al dezvoltatorului Maco Construct în cartierul Unirii va fi cel de pe strada Podeni, locație aflată la mai puțin de 2 kilometri de centrul Târgu Mureșului. Aici vor fi ridicate case în regim duplex, parter plus etaj, pe terenuri cu suprafețe de 500 de metri pătrați. Casele vor avea 170 de metri pătrați construiți și 125 de metri pătrați utili. Și aceste case vor avea garaje. Complexul de imobile se află lângă Ortoprofil, iar accesul se va face din strada Podeni. Aleile dintre case vor fi asfaltate. Și casele de pe strada Podeni au ca termen de finalizare a doua parte a anului viitor. Informații suplimentare puteți obține la numărul de telefon 0746-013.333.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE