Home / Administrație / Proiecte noi la Reghin

Proiecte noi la Reghin

În debutul ședinței ordinare a Consiliului Local Reghin care a avut loc miercuri, 29 iunie, primarul Márk Endre a trecut în revistă câteva din investițiile ce urmează a a fi derulate în perioada următoare la nivelul municipiului Reghin.

„După o perioadă de câteva luni de zile, cu acceptul colegilor consilieri am putut să începem lucrarea de pe strada Axente Sever, zona trecerii de cale ferată. În cursul zilei de marți s-a apucat constructorul să execute lucrarea, care sperăm să fie finalizată într-o săptămână. În ce privește conducta magistrală, peste câteva zile vom da autorizația de începere a lucrării, astfel încât putem să executăm lucrarea, ca după aceea să putem asfalta, să finalizăm partea respectivă de pe strada Salcomilor”, a precizat Márk Endre.

Altă lucrare luată în vizor de primarul municipiului Reghin se referă la strada Pictor Grigorescu. „Am luat decizia de a renunța la lucrarea la sensul giratoriu de pe strada Duzinor. Am decis acest lucru deaoarece avem multe șantiere deschis în oraș și îngreunăm mai mult circulația. Cu banii destinați acestei lucrări, vrem să reabilităm strada Pictor Grigorescu care este într-o într-un stadiu jalnic. Trebuie să luăm măsuri și am zis că din o parte din banii vom repara strada Grigorescu și restul de bani îi vom folosi pentru proiecte, pentru consultanță. Aici vorbesc de spital și de alte anumite proiecte. Vom avea o rectificare de buget la începutul lunii iulie după care vom modifica și lista de investiții și o să vedem cum putem modifica și redistribui banii”, a precizat Márk Endre.

Potrivit primarului Mark Endre, în data de 11 iulie vor demara lucrările la stadionul ”Metalul”, lucrări care au în vedere montarea gazonului. „Pentru data de 11 iulie avem promisiuni că la stadionul ”Metalul” se va începe montarea gazonului. Acesta, din câte am înțeles a și sosit la firma de care va executa lucrarea. Din discuțiile purtate, am promisiunea că în data de 11 iulie vor încep lucrările pentru pregătirea terenului, astfel încât să putem finaliza și lucrarea de pe ”Metalul”, a precizat primarul municipiului Reghin.

Citeste si:  Festival al lutierilor, la Reghin

Alin ZAHARIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Câștigător nou pentru tronsonul A3 Chețani – Câmpia Turzii

Tronsonul A3 Chețani – Câmpia Turzii are un nou câștigător, asocierea dintre companiile Strabag și …