Home / Slider / Jurnal Sylevy Salubriserv. Pentru un Târgu Mureș mai curat

Jurnal Sylevy Salubriserv. Pentru un Târgu Mureș mai curat

Pe toată durata lunii iunie, echipajele societății Sylevy Salubriserv au efectuat, constant, ample operațiuni de curățare de deșeuri ilegale a unor zone din municipiul Târgu Mureș. Eforturile depuse de către angajații principalei firme de salubritate din județul Mureș au fost însă zădărnicite, frecvent, de cetățeni certați se pare cu regulile de conviețuire civilizată, care au aruncat, în timp record, alte deșeuri ilegale în zonele curățate.

”Noi ne facem datoria și curățăm, așa cum se vede și în fotografii, zonele de colectare a deșeurilor menajere. Colectăm, ridicăm, transportăm gunoiul. Un oraș se păstrează curat doar dacă se implică și cetățenii”, au transmis, de mai multe ori, reprezentanții Sylevy Salubriserv.

”Continuăm ridicarea deșeurilor vegetale din cartiere – crengi și iarbă cosită. Atragem însă atenția că aceste deșeuri nu se depozitează amestecate cu deșeurile menajere!”

Sâmbătă, 25 iunie

”Am implementat o aplicație ce menționează pe fiecare fotografie DATA, LOCUL și ORA la care a fost realizată, pentru a informa cetățenii municipiului Târgu Mureș cât mai exact despre munca noastră. Așa cum se vede fiecare locație este lăsată curată. Ora intervenției apare în partea dreaptă!”

Vineri, 24 iunie

”Pe anumite străzi reapar grămezile de deșeuri clandestine – aruncate la întâmplare ! Rugăm cetățenii să le ducă la punctele de colectare a deșeurilor menajere!

”Zilnic informăm cetățenii despre cum verificăm și acționăm pe întreaga rază a orașului. Sylevy Salubriserv face curățenie în municipiu. În fiecare zi publicăm imagini despre felul în care lăsăm ariile/zonele de colectare a deșeurilor menajere. Faptul că în scurt timp de la curățare ele sunt murdărite din nou, NU mai este vina noastră. Dincolo de aceste aspecte, NOI ne facem DATORIA și curățăm, așa cum se vede și în fotografii, zonele de colectare a deșeurilor menajere. Colectăm, ridicăm, transportăm gunoiul. Un oraș se păstrează curat doar dacă se implică și cetățenii. Toate acțiunile noastre sunt documentate foto și GPS.”

Citeste si:  Mureș: Impact între un microbuz de transport persoane și un autoturism

Vineri, 24 iunie          

”Important! Răspundem din nou tuturor celor care ne semnalează situații în care apar coșuri stradale pline cu deșeuri și parcuri ce trebuie curățate.

Subliniem ÎNCĂ O DATĂ! – curățenia stradală și curățenia spațiilor publice – parcuri – alei – NU intră în competența firmei Sylevy Salubriserv fiind delegate de către Primăria Târgu Mureș unei alte firme ce nu este din județul nostru. Aducem aminte că firma noastră Sylevy Salubriserv colectează și transportă deșeurile menajere din cartiere iar la comanda Primăriei ridică deșeurile istorice din zonele poluate ale orașului. Încă o dată reafirmăm faptul că societatea Sylevy Salubriserv este mereu alături de cetățeni și răspunde în cel mai scurt timp la TOATE sesizările pe care le primește.”

Vineri, 24 iunie

”Cantități mari de deșeuri biodegradabile – iarbă și crengi – au fost ridicate din diferite cartiere ale orașului.”

Joi, 23 iunie

”Deșeuri clandestine – deșeuri care NU sunt menajere – și care ar trebui colectate și transportate în transporturi speciale. În fotografiile de față – mobilier vechi aruncat la punctul de colectare al deșeurilor menajere – un lucru ce este împotriva regulamentelor locale ce definesc deșeurile menajere și deșeurile clandestine.”

Luni, 20 iunie

”La comanda Primăriei se continuă ridicarea deșeurilor istorice din zona Mureșeni – vechea Fabrică de Cărămidă. ”Zilnic informăm cetățenii despre cum verificăm și acționăm pe întreaga rază a orașului. Sylevy Salubriserv face curățenie în municipiu. În fiecare zi publicăm imagini despre felul în care lăsăm ariile/zonele de colectare a deșeurilor menajere. Faptul că în scurt timp de la curățare ele sunt murdărite din nou, NU mai este vina noastră. Dincolo de aceste aspecte, NOI ne facem DATORIA și curățăm, așa cum se vede și în fotografii, zonele de colectare a deșeurilor menajere. Colectăm, ridicăm, transportăm gunoiul. Un oraș se păstrează curat doar dacă se implică și cetățenii. Toate acțiunile noastre sunt documentate foto și GPS.”

Citeste si:  Restricții de circulație mâine, în centrul Târgu Mureșului

Joi, 16 iunie

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Liderul PNL Mureș explică de ce liberalii au boicotat ședința CL Târgu Mureș de azi

Partidul Național Liberal (PNL) Mureș a boicotat, prin absența consilierilor săi locali, ședința extraordinară a …