Accident în Ciba. Patru victime de cod galben (FOTO) – UPDATE Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 987 Vizualizări

Accident în Ciba. Patru victime de cod galben (FOTO) – UPDATE

Pompieri militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș, împreună cu voluntari ai SVSU Acățari au intervenit în jurul amiezii pentru stingerea unui incendiu produs în urmă unui accident rutier în localitatea Ciba, comuna Crăciunești.

„A fost vorba despre un accident rutier produs între un autoturism și un autotren încărcat. În urma impactului, a rezultat incendierea autoturismului la nivelul compartimentului motor. Patru victime de cod galben, trei adulți și un copil, au fost preluate de echipajul TIM și echipajele SMURD B2 prezente la fața locului. Incendiul produs la nivelul autoturismului a fost localizat și lichidat. Circulația este blocată pe ambele sensuri de mers”, a anunțat Biroul de Presă al ISU Horea Mureș.

UPDATE:

IPJ Mureș, prin Biroul de Presă, a comunicat de puțin timp următoarele informații legate de accidentul de la Ciba: „Un autoturism condus de un bărbat, de 57 de ani, a intrat în coliziune laterală cu un ansamblu format din cap tractor care tracta o semiremorcă, condus de un bărbat, de 42 de ani, din județul Buzău.

După producerea coliziunii, autoturismul implicat a luat foc, iar autotrenul a părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un imobil.

În urma evenimentului rutier, a rezultat rănirea a 2 adulți și 2 minori, toți fiind transportați la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale.

Cercetările sunt continuate pentru stabilirea cu exactitate a tuturor împrejurărilor în care s-a produs incidentul.”

Sursa foto: Grupul FB InfoTraficMS – Fuxy Zsolti, moderator & ISU Horea Mureș

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE