VIDEO Ce spune Adina Salaoru despre tabăra internațională de volei Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 760 Vizualizări

VIDEO Ce spune Adina Salaoru despre tabăra internațională de volei

CSU Târgu Mureș și Centrul Universitar de Excelență în Volei organizează tabăra internațională de volei cu scopul promovării acestei discipline sportive la nivel local, regional, național și internațional. Deschiderea oficială a manifestării sportive a avut loc duminică, 10 iulie, la ora 19:00, la Universitatea de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, în Amfiteatrul Facultății de Farmacie.

Potrivit declarațiilor făcute de Adina Salaoru, căpitanul şi una dintre cele mai apreciate sportive ale echipei de volei CSU Medicina Târgu Mureș, evenimentul se desfășoară în perioada 10 – 17 iulie 2022.

În calitate de organizator al International Volleyball Camp vă mulțumesc pentru participare. Având experiența sportivului de performanță consider că, pentru a face un pas înainte în sport, și nu numai, trebuie să fii mereu preocupat să te îmbunătățești.  International Volleyball Camp își dorește să fie un eveniment în care sportivii să aibă acces la diferite școli și abordări tehnice de volei din lume, iar antrenorii și sportivii să își lărgească orizonturile privind lucrurile din perspective diverse.

Voleiul este un sport complex, într-o dinamică constantă, atât din punct de vedere tehnic, tactic, cât și fizic și mental. De aceea consider că la International Volleyball Camp trebuie să avem prezenți aici și experți în pregătire fizică, și experți în psihologie sportivă, tocmai pentru a înțelege mai ușor cum putem să ajungem cât mai aproape de profilul ideal al jucătorului de performanță.

Sportului care m-a consacrat îi datorez efortul de a propune și de a organiza evenimente care să contribuie în mod aplicat la dezvoltarea lui.

Pentru acest eveniment le mulțumesc partenerilor care au înțeles importanța sprijinirii activităților sportive și s-au implicat activ în acest demers.

Unii dintre cei mai buni antrenori de volei și preparatori fizici din lume se vor reuni pentru a oferi participanților, timp de șapte zile, experiența antrenamentelor și oportunitatea de a se afla în preajma celor mai buni formatori de volei din lume. Dintre specialiștii invitați se numără antrenorii Giuseppe Bosetti, Franca Bardelli, Massimo Dagioni, expert în pregătirea fizică Nicola Bacaloni, psihoterapeut Oana Cueșdeanu și deținătoare a numeroase titluri de campioană, jucătoarea Nneka Obiamaka Onyejekwe.

Tabăra de volei este concepută pentru sportive cu vârsta cuprinsă între 14 și 21 de ani, antrenori de volei și preparatori fizici, antrenori de volei la cel mai înalt nivel profesionist, preparatori fizici care vor lua parte, alături de specialiștii invitați, la toate sesiunile de coordonare ale activităților de pregătire a jucătoarelor,  voluntari care au ocazia de a-și îmbogăți experiența în ceea ce privește desfășurarea unui astfel de eveniment sportiverfecționare pentru antrenorii echipelor de juniori.

Abia aștept să ne cunoaștem și să învățăm cât mai multe lucrturi împreună, a menționat jucătoarea Nneka Obiamaka Onyejekwe.

Toate seminariile și atelierele vor fi asistate de traducători în limbile română și engleză.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE