FOTO: Zi de marți plină de activități la Tabăra BlagaRocks! Învățămînt
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 302 Vizualizări

FOTO: Zi de marți plină de activități la Tabăra BlagaRocks!

Tabăra BlagaRocks! No. 4 a continuat azi cu cea de a doua zi, la fel de plină de evenimente interesante pentru participanți. Dacă în prima zi, cel mai bun prieten al omului a fost prezent în cadrul taberei, Ciobănescul Românesc Carpatin numărându-se  printre vedetele zilei, azi, a venit rândul partipanților taberei să facă un pas spre cel mai bun prieten al omului, fapt consumat la Adăpostul de câini Fiducia, gazda unei adevărate lecții despre protecția animalelor.

Cei care au rămas în interiorul liceului, au avut parte de o lecție de frumos oferită de artistul plastic Maria Mera, protagonistul unui inedit atelier de pictură pe stică. Tot la școală, dar în sala de sport, iubitorii de mișcare au bifat tradiționala  componentă sportivă a Taberei BlagaRocks!

A doua zi a mai cuprins atelierele de autocunoaștere și orientare profesională oferite de  Asociația “Caritas” Tg Mureş și nelipistul Team-building coordonat de prof.  Cristina Drescan.

Ziua a fost completată la înălțime, atât ca și locație, Pădurea Rotundă, cât și datorită tematicii, ABC- ul drumețiilor și escaladelor montane, moment coordonat de Maksay Tothi, specialist în escaladă montană și speologie.

Pentru cea de a treia zi se anunță noi și frumoase momente pentru participanții Taberei BlagaRocks!, Biblioteca vie, prilej pentru participanți să  intre în contact cu o serie de invitați speciali, Grama Vajda Imola – Primăria Reghin, Kalas Lorand – jandarm, antrenor, autor de carte, Andrada Butiurcă – Kinetic Soft, Paul Bândilă – lutier cu studii în Regatul Unit, Ariana Monetta – Fitness, Daniel Lateș – HR Irum SA, Moldovan Orsolya – maraton, mâncare sănătoasă. Ziua de miercuri mai cuprinde o demonstrație susținută de jandarmi, nelipsitele activități sportive, completate de un moment de fitness cu Ariana Monetta. Ziua va fi completată cu un un atelier de coafură, o bălăceală  la Ștrandul Municipal, un moment dedicat echitației, și nu în ultimul rând întâlnirea cu primarul Municipiului Reghin, prilej pentru participanții taberei să descopere Omul Márk Endre.

Sursă foto: Liceul Teoretic ”Lucian Blaga”

Alin ZAHARIE

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE