Niciodată nu este prea devreme să montezi o protecție de dulapuri pentru copii – curiozitatea lor nu are limite! Altele
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 82 Vizualizări

Niciodată nu este prea devreme să montezi o protecție de dulapuri pentru copii – curiozitatea lor nu are limite!

Ai un bebe care merge de-a bușilea sau și-a luat deja avânt pe propriile piciorușe? Minunat, momentul merită sărbătorit, însă pentru eventualele pericole te-ai pregătit? Unul dintre acestea pândește chiar din apropierea mobilierului, ușile și rafturile stârnind curiozitatea micuților, care nu se lasă până nu descoperă conținutul interioarelor. Pentru a reduce riscurile, cele mai accesibile soluții sunt oferite de accesoriilor de protecție de dulapuri pentru copii. Cu ajutorul acestora, exploratorii casei nu vor mai avea acces la diverse articole ce le-ar putea dăuna sau afecta sănătatea.

Fii cu un pas înaintea lui bebe!

Niciodată nu este prea devreme pentru a fi prevăzător, mai ales atunci când este vorba de piticoți. Dorința lor de a descoperi cât mai multe lucruri din perimetrul locuinței nu poate fi oprită, ba mai mult, merită încurajată. Condiția esențială, însă, este ca aceștia să aibă acces doar la acele spații sigure, care nu ar avea consecințe nefaste asupra lor.

În prezent este destul de ușor să asiguri piesele de mobilier, pentru ca mânuțele copilului tău să nu intre în contact cu obiectele ascuțite sau cu produsele medicamentoase. Seturile cu echipamente de protectie dulapuri copii au eficiență de 100%, mobilierul nemaifiind o grijă în plus pentru părinți. Astfel, accesoriile pentru sertare și uși, precum și benzile pentru colțuri și rame își îndeplinesc perfect rolul de „gardieni” ce opresc orice încercare a lui bebe de a răscoli interioarele, împiedicând, de asemenea, lovirea de muchiile ascuțite ale acestora.

Sertarele și ușile pot declanșa multe lacrimi în rândul copiilor, perturbând liniștea întregii familii. Aceste componente ce alcătuiesc dulapurile joacă uneori rolul unor capcane, gata să prindă manuțele fragile ale celor mici, cauzând lovituri și vânătăi. Nici obiectele depozitate în interiorul acestora nu sunt lipsite de riscuri. Imaginează-ți ce s-ar putea întâmpla dacă bebe ar deschide un sertar cu medicamente, ace, bolduri, scule și unelte sau substanțe chimice utilizate la curățenia și igienizarea locuinței!

Vestea bună este că utilizând o protecție de dulapuri pentru copii, flexibilă, fixă sau ajustabilă, poți bloca accesul copiilor la sertarele și ușițele dulapurilor sau la alte zone cu potențial periculos pentru ei. Dacă ești în căutarea unor produse care să îl țină departe de anumite articole casnice, atunci seturile de protecție, cu sisteme de blocare a pieselor de mobilier ce culisează sau se rabatează, sunt soluția perfectă. Acestea sunt potrivite pentru nevoile celor mici, se montează foarte ușor și nu afectează suprafața mobilierului.

Montează sau demontează o protecție dulapuri copii, fără a deteriora mobilierul

Sistemele sunt imposibil de deblocat de către copii. Acest lucru îți oferă garanția că oricât ar fi de insistent, piticotul tău nu va reuși să își atingă scopul de a cotrobăi prin dulapuri. Aceste produse mai au un avantaj: se demontează fără a lăsa urme. Atunci când dorești îndepărtarea protecțiilor este recomandată încălzirea zonei cu uscătorul pentru un interval de 1-2 minute, până când adezivul începe să se desprindă.

Folosește sistemele de protecție dulapuri copii și astfel vei reduce riscul incidentelor nedorite! Obiectele periculoase din sertare, precum cuțitele, foarfecele, medicamentele, acele, detergenții sau cremele nu vor mai ajunge la dispoziția celui mic odată ce ai asigurat toate căile de acces. După cum vezi, este chiar atât de simplu să restabilești liniștea casei!

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii


Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE