Home / Slider / Trifoiul prieteniei la Palatul Culturii

Trifoiul prieteniei la Palatul Culturii

Distribuie

Eveniment unic se anunță la Sala Mică a Palatului Culturii. Vino joi 14 iulie, de la  ora 18.00 să participi la evenimentul 3- Pian, Povești și Prietenie.

Pianistul Eduard Gavril (Houston-SUA), actorul Nicu Mihoc și scriitorul Călin Pintea, în dialog cu realizatorul radio Ioan Chiorean, ne invită la prietenie prin cultură și cultura prieteniei.

Eduard Gavril, pianist târgumureșean, cu studiile de licență finalizate la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, un masterat la Sam Houston University din Texas, un al doilea masterat la University of California Irvine și acum doctorand la University of Houston, se încadreaza într-o categorie aparte în rândul muzicienilor de pretutindeni prin calitățile sale descrise, simplu, într-o singură frază – versatilitate fără compromis. Iar acum la revenire în SUA își începe cariera de cadru didactic asociat la Universitatea din Huston. Momentele muzicale vor fi completate de dialogurile cu actorul Nicu Mihoc – directorul artistic al Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Național Tîrgu Mureș și cu scriitorul Călin Pintea, al cărui recent volum ”Terapia prin Cultură” apărut la editura Meridiane a fost prezentat cu succes la Festivalul de carte Bookfest 2022.

Evenimentul este susținut de Rotary Club Târgu-Mureș, Rotary Club Maris, Rotary Club Teka, Rotary E-Club Renașterea, Interact Club Târgu Mureș, Interact Club Maris, Intercat Club Teka și Interact E-Club Renașterea. Intrarea este liberă.


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

LIVE: Raportul anual al rectorului UMFST ”George Emil Palade”

Distribuie Prof. univ. dr. Leonard Azamfirei, rectorul principalei universități mureșene, prezintă joi, 28 martie, Raportul …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.