Trifoiul prieteniei la Palatul Culturii Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 156 Vizualizări

Trifoiul prieteniei la Palatul Culturii

Eveniment unic se anunță la Sala Mică a Palatului Culturii. Vino joi 14 iulie, de la  ora 18.00 să participi la evenimentul 3- Pian, Povești și Prietenie.

Pianistul Eduard Gavril (Houston-SUA), actorul Nicu Mihoc și scriitorul Călin Pintea, în dialog cu realizatorul radio Ioan Chiorean, ne invită la prietenie prin cultură și cultura prieteniei.

Eduard Gavril, pianist târgumureșean, cu studiile de licență finalizate la Academia de Muzică Gheorghe Dima din Cluj, un masterat la Sam Houston University din Texas, un al doilea masterat la University of California Irvine și acum doctorand la University of Houston, se încadreaza într-o categorie aparte în rândul muzicienilor de pretutindeni prin calitățile sale descrise, simplu, într-o singură frază – versatilitate fără compromis. Iar acum la revenire în SUA își începe cariera de cadru didactic asociat la Universitatea din Huston. Momentele muzicale vor fi completate de dialogurile cu actorul Nicu Mihoc – directorul artistic al Companiei „Liviu Rebreanu“ a Teatrului Național Tîrgu Mureș și cu scriitorul Călin Pintea, al cărui recent volum ”Terapia prin Cultură” apărut la editura Meridiane a fost prezentat cu succes la Festivalul de carte Bookfest 2022.

Evenimentul este susținut de Rotary Club Târgu-Mureș, Rotary Club Maris, Rotary Club Teka, Rotary E-Club Renașterea, Interact Club Târgu Mureș, Interact Club Maris, Intercat Club Teka și Interact E-Club Renașterea. Intrarea este liberă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!