Așa arată o treabă bine făcută! Peste 100 de animăluțe sterilizate într-un singur week-end! Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 293 Vizualizări

Așa arată o treabă bine făcută! Peste 100 de animăluțe sterilizate într-un singur week-end!

Peste 100 de animăluțe sterilizate într-un singur week-end! Felicitări!

Căminul Cultural din Band a găzduit în perioada 9-10 iulie, o campanie de sterilizare gratuită pentru câini și pisici, cu și fără proprietar. Trei medici veterinari au făcut 108 de sterilizări, 100 dintre „paciente” fiind femele. Toată admirația pentru efortul depus!

Printr-un simplu exercițiu matematic, înmulțit cu o medie de 5 pui născuţi de fiecare, dacaă tragem linia, în această toamnă în comuna Band s-a prevenit naşterea a cel puțin 500 de pui nedoriți. Și nu doar atât.

O dragoste la prima vedere, una dintre cățeluşele fără stăpân din Band a fost adoptată chiar de medicul care a operat-o. Şi un motănel abandonat în zonă găsit şi adoptat de unul dintre polițiştii secției Band.

Ne bucurăm nespus că în sfârşit, cu oameni noi avem şi vremuri noi, putem mulțumi întregii echipe a Biroului pentru Protecția Animalelor Mureş, care au răspuns pentru prima dată solicitării noastre de a ne însoți şi care pe tot parcursul celor două zile de campanie ne-a stat alături, a  participat la informarea locuitorilor privind obligativitatea sterilizării câinilor fără drept de montă, ne-a însoțit în comunitatea rromă unde am găsit spre surprinderea noastră o mai mare deschidere şi acceptare a faptului că animalele trebuie sterilizate pentru a nu se mai înmulți  necontrolat, decât o găsim în general la populația care se doreşte a fi civilizată” este mesajul preluat de pe pagina Asociației pentru Protecția Animalelor Save & Smile.

Parteneri de nădejde ai campnaiei au fost  Asociaţia Eduxanima care a asigurat materialele necesare pentru sterilizări și brutăria ELDI Pékség, care a dat un plus de energie prin produsele oferite.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE