Home / Business / IRUM în semifinala Made în România. Cu un vot îi trimiți direct în finală!

IRUM în semifinala Made în România. Cu un vot îi trimiți direct în finală!

Distribuie

Cel mai mai mare și important producător de tractoare articulate forestiere și agricole din Europa de Est, IRUM SA Reghin s-a calificat în semifinala Made în România, ediția a V-a, alături de alte 49 de companii. Selecția a fost făcută de către Comitetul de Nominalizare dintr-un total de 350 de companii înscrise în programul inițiat de Bursa de Valori București.

Mureșenii pot trimite compania IRUM votând pe site-ul dedicat direct în finală deoarece, anul acesta, cele mai votate trei companii nu mai trec prin selecție, ci se califică automat în finală.

Votul este deschis până în 31 iulie și îl puteți acorda accesând platforma Made în România www.investingromania.com. Mai exact puteți copia acest link: investingromania.com/SemifinalistCompanies, căutați IRUM, apăsați votează, completați datele dvs. și așteptați emailul de la organizatori pentru a confirma validarea votului.

Fondată în 1953, IRUM este o companie specializată în construcţii de maşini și utilaje. Funcționând inițial ca o companie de stat, IRUM devine o societate cu capital complet privat în anul 1999, cu Maviprod – principal acționar, dedicându-se de atunci în principal industriei forestiere și agricole.

“Brandul IRUM a ajuns să aibă un nume, pot să spun cu mândrie că suntem singurul producător de tractoare forestiere și agricole din Europa de Est și deținem singurul centru privat de cercetare-dezvoltare pentru utilaje agricole și forestiere”, a declarat recent Mircea Oltean, directorul general al IRUM SA, la evenimentul The Voices of Business Awards, organizat de revista Transilvania Business, sora mai mică a cotidianului Zi de Zi.

Celelalte 12 companii finaliste vor fi stabilite în 2 august de către Juriul Made în România, format din experți în diverse domenii ale economiei. Cele 15 companii finaliste ale celei de-a V-a ediții Made în România vor fi anunțate public, în cadrul Galei de Premiere din toamna acestui an.  

Programul Made în România și-a continuat trendul ascendent pe care l-a cunoscut odată cu lansarea sa din 2017, reconfirmand cu ocazia acestei ediții succesul de care se bucură în rândul comunității de afaceri din România.  

Ligia VORO


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   
Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.