Va înota pentru pace în Ucraina Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 81 Vizualizări

Va înota pentru pace în Ucraina

Slovenul Martin Strel, în vârstă de 67 de ani, deţinătorul mai multor recorduri mondiale, a anunţat marţi că va înota circa 100 de kilometri în Dunăre, din România până în Ucraina, pentru a milita pentru pace, transmite EFE.


”Ceea ce se întâmplă în Ucraina nu este bine nici pentru Rusia, nici pentru Ucraina, nici pentru restul lumii”, a declarat Strel la filiala slovenă a televiziunii regionale N1.


”Toţi şi-ar dori ca războiul din Ucraina să se încheie curând pentru că ar fi bine pentru toţi, iar eu, ca înotător, aş dori să contribui”, a adăugat el. Potrivit postului de televiziune citat, proiectul lui Strel, care include mai multe ţări şi pe care înotătorul intenţionează să-l realizeze în acest an, se bucură de sprijinul Ministerului de Externe sloven.


Strel îşi va începe cursa de 100 de kilometri din Tulcea, înotând în apele Dunării până la ultima localitate din Ucraina înainte de vărsarea fluviului în Marea Neagră. În afară de Dunăre, slovenul a mai înotat în fluvii precum Mississippi şi Amazon.

EFE

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE