Tarife și program de funcționare la Ștrandul Apollo Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 16368 Vizualizări

Tarife și program de funcționare la Ștrandul Apollo

Luna trecută, în data de 10 iunie, a fost dat startul unui nou sezon estival la Ștrandul Apollo din incinta Complexului Apollo Wellness Club din comuna Sângeorgiu de Mureș.

„Descoperă bazinele exterioare ce sunt destinate înotului de agrement, profită de soare pe şezlonguri sau savurează o îngheţată în zonele de relaxare special amenajate. Centrul de agrement – Ştrandul Apollo (outdoor), are o suprafață de 24.000 mp și reprezintă o atracție datorită serviciilor și posibilităţiilor de petrecere a timpului liber. Ştrandul este printre cele mai cunoscute din Județul Mureş şi regiunea Transilvania, având în dotare: piscine cu apă dulce, bazin cu apă sărată, mini piscină pentru copii, loc de joacă pentru copii, plajă cu şezlonguri, terase, zone de relaxare, zonă pentru nudişti, teren de beach volei, Paradisul Verde”.

Potrivit paginii web www.clubapollo.ro, programul zilnic al ștrandului, inclusiv în zilele de sâmbătă, duminică și de sărbători legale este între orele 8.00 – 20.00.

În ceea ce privește tarifele de intrare, acestea sunt împărțite în două categorii, prima dintre acestea referindu-se la programul obișnuit, de luni până vineri: 40 de lei pentru adulți, 17 lei pentru copiii între 7 și 14 ani și 55 de lei pentru adulți VIP. Cea de-a doua categorie de tarife este valabilă în zilele de zâmbătă, duminică și de sărbători legale: 50 de lei pentru adulți, 22 de lei pentru copiii între 7 și 14 ani și 75 de lei pentru adulți VIP.

Închirierea unui baldachin din zona VIP costă 65 lei în zilele obișnuite și 80 de lei în zilele de sâmbătă, duminică și de sărbători legale.

De asemenea, administratorii Ștrandului Apollo au instituit câteva reguli de acces, din care spicuim: cardul este valabil pentru o intrare, copiii până la 7 ani beneficiază de gratuitate, legitimarea copiilor de la 7 ani la 14 ani se face pe baza certificatului de naștere și copiii până la 14 ani au acces doar însoțiți de un adult.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE