Cinci persoane, împunse de tauri , în Spania Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 99 Vizualizări

Cinci persoane, împunse de tauri , în Spania

Sărbătoarea San Fermin de la Pamplona (nordul Spaniei) s-a încheiat după o săptămână marcată de cursele cu tauri, o tradiţie în urma căreia 52 de participanţi – dintre care cinci au fost luaţi în coarne – au ajuns la spital, fără a suferi însă răni grave, informează AFP.


În fiecare zi, la ora 8:00 (6:00 GMT), sute de alergători îndrăzneţi, purtând o cămaşă sau un tricou de culoare albă şi o eşarfă roşie, încearcă să se apropie cât mai mult de şase tauri de coridă în timpul unei curse de 850 de metri pe străzile înguste şi pietruite ale oraşului, tradiţie ce atrage turişti din toată lumea.


În urma ultimei curse, de joi dimineaţă, care a durat puţin peste două minute, şase bărbaţi au ajuns la spital, au precizat autorităţile regionale într-un comunicat. Astfel, totalul persoanelor care au primit îngrijiri medicale a crescut la 52, printre acestea numărându-se trei americani şi un francez.


În timp ce majoritatea rănilor au fost contuzii, fracturi sau tăieturi provocate de căderi, cinci bărbaţi au fost împunşi de tauri. Doi dintre ei sunt în continuare internaţi la Pamplona.

AFP

(www.agerpres.ro)

Foto: www.agerpres.ro

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE