INVESTIȚIE. Fabrică de ambalaje din carton, în pregătire la Luduș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 3467 Vizualizări

INVESTIȚIE. Fabrică de ambalaje din carton, în pregătire la Luduș

Comisia de Analiză Tehnică din cadrul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș a decis recent, cu prilejul unei ședințe de lucru, că proiectul „Hală de producție, depozit cu pavilion administrativ în suprafață de 1.300 de metri pătrați”, propus a fi amplasat în localitatea Luduș, strada 1 Mai nr. 38, nu se supune evaluării impactului asupra mediului.

Detalii despre investiție

Potrivit proiectului Deciziei etapei de încadrare, document făcut public pe pagina web a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, www.apmms.anpm.ro, investiția aparține societății Bigmat SRL Luduș și prevede ”construirea unei hale de producție pe un amplasament cu suprafaţa totală de 15.000 de metri pătrați, prevăzută cu un corp administrativ cu mezanin și un spațiu de depozitare.”

”Construcţia proiectată are următoarele funcţiuni, dispuse astfel: pavilionul administrativ are suprafața utilă de 123 de metri pătrați şi cuprinde: camera tehnică, vestiare, grupuri sanitare, spațiu de prezentare. Mezaninul prevăzut peste o parte din parter cu suprafața de 77 de metri pătrați, cuprinde: o sală de mese, două birouri, grup sanitar”, se menționează în proiectul Deciziei etapei de încadrare.

În același document se mai precizează că viitoarea hală de producție ”va avea fundații continue din beton, sub pereți structurali, zidărie portantă din blocuri ceramice, planșeul sub mezanin din grinzi de lemn de rășinoase, acoperiș din ferme metalice, învelitoarea va fi din panouri sandwich”, iar zidurile interioare și exterioare ”vor fi tencuite, finisate la exterior şi interior.”

”Activitățile caracteristice din cadrul proiectului propus vor fi activități de prelucrare a cartonului brut în vederea obținerii de ambalaje de unică folosință”, se mai arată în document.

Cine sunt investitorii

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Bigmat SRL Luduș s-a înființat la data de 9 ianuarie 2001, are ca domeniu de activitate ”testări și analize tehnice” și este deținută de trei acționari principali: Eleonora Flavia Morar (48%), Iosif Lucian morar (43%) și Luciano Bertocco (10%). La finalul exercițiului financiar 2021, firma a raportat o cifră de afaceri de 1,2 milioane de lei, profit net de 472.180 de lei și un angajat.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE