Investiție importantă, de 2,8 milioane de lei, la UMFST Târgu Mureș Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1982 Vizualizări

Investiție importantă, de 2,8 milioane de lei, la UMFST Târgu Mureș

Conducerea Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie (UMFST) ”George Emil Palade” din Târgu Mureș a atribuit, în data de 13 iulie 2022, societății Trovainstal SRL Târgu Mureș, un contract în valoare de 2.857.260 de lei, fără TVA, pentru executarea lucrărilor din cadrul obiectivului de investiții ”Mansardare Clădire C24 – Centru de Simulare Medicală UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Detalii despre investiție

Potrivit sursei citate, investiția este realizată din fonduri proprii, iar Clădirea C24 găzduiește Centrul de simulare medicală care asigură activități de testare și evaluare periodică, pregătire periodică, redirecționare profesională și formare profesională.

”Centrul de simulare medicală permite: implicarea reală a cursantului tip ”hands on”, reproducerea cu realism a elementelor predate, crearea spațiului virtual, diferite secții și zone specifice spitalicești, crearea și stimularea abilităților decizionale, crearea abilităților de comunicare în grup, învățarea mai bună din practică decât din lucturare, atingerea obiectivului de îmbunătățire a comunicării cu pacientul”, se menționează în Caietul de sarcini al licitației, document vizat de Sabin Bota, director general administrativ al UMFST ”George Emil Palade” din Târgu Mureș.

În același document se mai precizează că ”prin mansardarea clădirii C24 – Centru de Simulare Medicală – se dorește crearea de noi spații necesare dezvoltării de programe educaționale destinate studenților și rezidenților în UMFST ”George Emil Palade” Târgu Mureș”.

Lucrările vor fi executate conform Proiectului Tehnic nr. 85/2020 întocmit de SC Mansart Corporate SRL şi a Autorizației de Construire nr. 278 din 10 august 2021 emisă de Primăria Municipiului Târgu Mureş, durata contractului este de 10 luni începând de la data semnării acestuia de către ambele părți contractante. Totodată, executantul se obligă să execute și să finalizeze lucrarea în maximum 6 luni de la data emiterii ordinului de începere a execuției lucrărilor, așa cum este prevăzut în graficul de execuție.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE