Home / Business / Shopping City Târgu Mureș, profit cu șase zerouri în 2021

Shopping City Târgu Mureș, profit cu șase zerouri în 2021

Distribuie

Inaugurat în luna iulie 2020 în urma unei investiții de aproximativ 70 de milioane de euro, Shopping City Târgu Mureș a încheiat același an cu o cifră de afaceri de 22,5 milioane de lei, pierderi nete de 36,2 milioane de lei și capitaluri proprii de 80,6 milioane de lei, potrivit informațiilor furnizate de portalul www.listafirme.ro.

Cel mai mare mall din Târgu Mureș se află pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 nr. 242, are o suprafață închiriabilă de 40.000 de metri pătrați și peste 100 de magazine cu branduri celebre, dar și restaurante fast și slow food, un cinematograf, baby corner, zonă de jocuri arcade, un pub și un cazino.

Investiția a fost dezvoltată de NEPI Rockastle prin Târgu Mureș Shopping City SRL, societate cu sediul în București înființată la data de 25 februarie 2016. Aceasta are un acționar persoană juridică, NE Property BV din Ungaria (100% din acțiuni), este administrată de Tudor Andrei Radu, Costin Marius Barbu și Dorinel Ștefan Udma și are ca obiect de activitate ”Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate.”

La finalul exercițiului financiar 2021, SC Târgu Mureș Shopping City SRL a raportat o cifră de afaceri de 49,3 milioane de lei, profit net de 5,5 milioane de lei, capitaluri proprii de 109,2 milioane de lei și zero angajați.

Alex TOTH

 

De asemenea, verificati

Impact între o autoutilitară și un autoturism, în Albești

Distribuie Pompierii militari din cadrul Detașamentului Sighișoara au fost solicitați să intervină marți, 16 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.