Twenty One Pilots: „Electric Castle e șansa de a ne cunoaște offline fanii din România” Cultură
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 194 Vizualizări

Twenty One Pilots: „Electric Castle e șansa de a ne cunoaște offline fanii din România”

Un rockstar adevărat trăiește energia publicului din mijlocul mulțimii. Au demonstrat-o cei de Twenty One Pilots, care și-au încheiat turneul european vineri seară, cu un show la înălțime marca Electric Castle – ,,festivalul cu cel mai cool nume, dintre toate la care am cântat’’, după cum au declarat chiar artiștii sosiți pentru prima dată în România. Fanii nu s-au lăsat mai prejos, entuziasmul lor amintind faptul că nu există granițe reale între artiști și public atunci când muzica își manifestă puterea de a ne aduce mai aproape unii de ceilalți.

Toți cei prezenți au savurat în premieră mondială momentul Heathens x Stranger Things, un mash-up devenit viral pe YouTube, pe care spectatorii din întreaga lume și-ar fi dorit să-l urmărească live. Momentul surpriză pregătit de Netflix a deschis show-ul artiștilor care s-au declarat emoționați pentru șansa de a-și cunoaște offline fanii din România.

Domeniul Bánffy s-a transformat într-un imens ring de dans pentru cei peste 65.000 de participanți care au trăit experiența #EC8 în cea de-a treia și cea mai intensă zi de până acum. Inima festivalului a continuat să bată la scena principală, acolo unde Enter Shikari s-au întors după 6 ani, aruncând publicul în extaz cu un performance exploziv. ,,Dansează de parcă nu te-ar vedea nimeni!’’, i-au încurat artiștii pe toți cei prezenți la scena principală. ,,Aveți grijă unii de ceilalți’’, au mai adăugat aceștia, după ce le-au dedicat cele mai romantice versuri din repertoriul lor membrilor comunității LGBT+ de pretutindeni.

Sursa foto: Electric Castle Photo Team – Andreea Popa & Andrei Popa

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE