Prim procuror nou la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 4478 Vizualizări

Prim procuror nou la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș

Secția pentru Procurori a Consiliului Superior a Magistraturii a decis recent, într-o ședință care a avut loc în data de 5 iulie 2022, încetarea delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș a lui Mircea Radu Wechter și delegarea în aceeași funcție de conducere a Mădălinei Stasiuc.

”1. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât încetarea delegării în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș a domnului Wechter Mircea Radu, prim procurer adjunct în cadrul acestei unități de parchet, începând cu data de 11 iulie 2022, ca urmare a retragerii acordului său de delegare în această funcție. (unanimitate)

2. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a luat act de încetarea delegării în funcția de prim procuror adjunct la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș a doamnei Stasiuc Mădălina, ca urmare a revenirii titularului pe post, începând cu data de 11 iulie 2022. (unanimitate)

3. Secţia pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât delegarea în funcția de prim procuror la Parchetul de pe lângă Judecătoria Târgu Mureș a doamnei procuror Stasiuc Mădălina, începând cu data de 11 iulie 2022, până la ocuparea funcţiei prin concurs sau examen, în condiţiile legii, dar nu mai mult de 6 luni. (unanimitate)”, se precizează în textul Hotărârii nr. 1098 din 5 iulie 2022, document făcut public pe pagina web a Consiliului Superior al Magistraturii, www.csm1909.ro.

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE