Recrutări de vară: primarii din Chețani și Sânpetru de Câmpie trec la PSD (UPDATE) Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1985 Vizualizări

Recrutări de vară: primarii din Chețani și Sânpetru de Câmpie trec la PSD (UPDATE)

Emil Florin Mocan, primarul comunei Chețani, şi Șerban Crăciun Spiru, primarul comunei Sânpetru de Câmpie, au trecut la PSD, a anunțat astăzi liderul interimar al social-democraților mureșeni, deputatul Dumitrița Gliga.

Emil Florin Mocan a candidat independent la alegerile din 2020, în timp ce primarul din Sânpetru a fost ales din partea PMP.

UPDATE. După postarea pe Facebook a venit și un comunicat de presă al PSD Mureș.

Mă bucur de încrederea pe care ne-o acordă dl. Emil Florin Mocan, primarul comunei Chețani, şi dl Șerban Crăciun Spiru, primarul comunei Sânpetru de Câmpie – doi primari care au dovedit că au inițiativă și proiecte pentru creșterea calității vieții în comunele pe care le reprezintă.

Sunt convinsă că va fi o colaborare cu rezultate concrete în primul rând pentru cetățenii din cele două comune ale județului Mureș.

Principalul obiectiv al partidului nostru, în jurul căruia ne concentrăm permanent, este dezvoltarea economică, socială și culturală a comunităților locale, iar pentru realizarea acestui obiectiv am dovedit că suntem întotdeauna în mijlocul comunităţilor mureşene.

”Din punctul meu de vedere, un primar trebuie să fie în primul rând realist, cu spirit practic. Comuna Sânpetru de Câmpie are nevoie de investiții în infrastructura de bază – drumuri, apă, canalizare, care să ne aducă în secolul 21. Oamenii s-au săturat de explicații și lamentări. Îmi doresc foarte mult să revitalizez comuna, avem obiective clare de îndeplinit și pentru noi este foarte important să avem o colaborare bună cu un partid puternic, așa cum este PSD”. Șerban Crăciun Spiru, primarul comunei Sânpetru de Câmpie

”De la bun început mi-am propus să acționez după principiile unei administrații moderne, îndreptată spre nevoile și aspirațiile cetățenilor. Avem de pus în practică multe proiecte și avem nevoie de un management profesionist al administrației publice. PSD Mureș a demonstrat că este o organizație pragmatică, deschisă la nou, și mă bucur că am ocazia să mă alătur unei echipe dinamice, orientate spre performanță”. Emil Florin Mocan, primarul comunei Chețani

Dumitriţa Gliga

preşedinte interimar PSD Mureş

Sursa foto: pagina FB Dumitrița Gliga

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE