Activități preventive la Ziua comunei Râciu Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 582 Vizualizări

 Activități preventive la Ziua comunei Râciu

Polițiștii mureșeni au fost prezenți și la Ziua comunei Râciu, unde au continuat activitățile preventive pe linia consumului și traficului de droguri.

„Astăzi, 20 iulie, polițiști din cadrul Biroului Siguranță Școlară, alături de specialiștii Centrului de Prevenire, Evaluare și Consiliere Antidrog Mureș desfășoară activități preventive, pe raza comunei Râciu, în cadrul unui eveniment organizat cu ocazia sărbătoririi Sfântului Ilie, pe linia consumului și traficului de droguri. Tinerii sunt informați cu privire la riscurile asociate consumului de substanțe psihoactive, dar și cu privire la consecințele asupra performanțelor școlare, relațiilor cu familia sau cu prietenii, aceștia fiind informați totodată și cu privire la prevederile legislative în materia traficului și consumului de droguri. De asemenea, în scopul prevenirii consumului de alcool sau de droguri, aceștia pot “experimenta” stările induse de consumul de alcool/droguri, în plan fizic și vizual, prin intermediul ochelarilor speciali care simulează efectele consumului acestor substanțe” a informat Compartimentul de Relații Publice al Inspectoratului de Poliție Județean Mureș.

Aceste acțiuni vor continua şi în perioada următoare, iar scpul lor este acela de a îndruma populaţia, în special tinerii, să își petreacă timpul liber într-un mod sănătos, ca alternativă la consumul de alcool sau droguri.

 Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE