Home / Eveniment / FOTOREPORTAJ: Festivitate de absolvire pentru viitorii asistenți medicali

FOTOREPORTAJ: Festivitate de absolvire pentru viitorii asistenți medicali

Distribuie

Festivitatea de absolvire a Promoției 2019-2022 din cadrul Școlii Postliceale „Dimitrie Cantemir” a avut loc vineri, 15 iulie în Sala Mare a Palatului Culturii. Absolvenți ai specializării „Asistent Medical Generalist” și „Asistent Medical de Farmacie” au depus emoționați și onarați jurământul pentru viitoarea lor meserie.

La începutul festivității, directoarea școlii postliceale, Camelia Țăran, a adresat câteva cuvinte absolvenților: „Acesta este un eveniment mult așteptat. Vă felicit pentru acest moment important din viața voastră, dar nu uitați să continuați studiul, pentru că trebuie să citiți și să învățați în permanență. Azi, alături de părinți și profesori, celebrați timpul în care visurile voastre au prins contur, iar imaginația a devenit realitate. De aceea, Școala Postliceală „Dimitrie Cantemir” este locul unde s-au sădit așteptări, este locul în care ați crezut în voi. Ați parcurs o etapă frumoasă din viața voastră. Unii dintre voi veți lucra în spital, alții în industria farmaceutică. Orice veți face, dați dovadă de onestitate și corectitudine. Nu uitați că veți lucra cu oamenii, tratați pacienții ca pe oricare membru al familiei voastre, iar o vorbă bună contează foarte mult”.

Mai apoi, a preluat cuvântul reprezentanta Organizației Profesionale „Ordinului Asistenţilor Medicali Generalişti, Moaşelor şi Asistenţilor Medicali”, filiala Mureș, Ioana Bathori, care le-a urat  absolvenților felicitări din partea organizației.

„Ne bucurăm că ați urmat această școală, care are niște dascăli deosebiți, care v-au învățat, indiferent de specializarea pe care ați urmat-o, profesionalismul, dăruirea și tot ce este mai bun în viață. Vă așteptăm la filiala noastră după ce veți absolvi pentru că, vreți sau nu vreți, veți fi viitorii noștri membrii ca să puteți să profesați. Vă doresc din tot sufletul, multă baftă la examen!”, a transmis Ioana Bathori.

Din partea Comisiei de evaluare și asigurare a calității școlii, reprezentanta Cistelican Simona a transmis gândurile sale celor prezenți în sală. Reprezentantă a specializării Asistent Medical de Farmacie, Tăurean Alexandra le-a urat absolvenților mult succes în tot ceea ce urmează să facă și i-a felicitat pentru reușitele dobândite până în prezentă.

Festivitatea de premiere a celor care s-au remarcat prin rezultatele lor, le-a adus în scenă și pe cele două șefe de promoție, Vultur Paula Roxana, absolventă a specializării Asistent Medical Generalist și Teslovan Bianca Maria, absolventă a specializării Asistent Medical de Farmacie. Acestea au ținut câte un discurs în care le-au mulțumit profesorilor și familiilor, care le-au fost alături în această etapă a vieții lor și cu emoții în glas, le-au transmis un gând bun și încurajator celor care le-au fost colegi.

Spre finalul festivității, după ce a fost predată ștafeta celor care sunt elevi în anul II, absolvenții s-au ridicat în picioare și au rostit împreună „Jurământul Asistentului Medical”

Ioana MĂRGINEAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Vintage Bazar Mureș, la o nouă ediție

Distribuie Asociația Clean Wood organizează, în perioada 17-19 mai, în intervalul orar 16:00-20:00, o nouă …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.