Home / Administrație / ISU Mureș, bilanțul zilei de 19 iulie

ISU Mureș, bilanțul zilei de 19 iulie

Distribuie

În ultimele 24 de ore, pompierii mureșeni au fost solicitați la 79 de intervenții. Printre acestea se numără: cinci incendii, un accident rutier, două alte situații de urgență și 71 de intervenții SMURD.

Incendii

Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU) ”Horea” al județului Mureș a anunțat:

„Ieri, 19 Iulie, în jurul orei 10:23, incendiu produs la o casă de locuit din localitatea Idiciu, strada Principală. În urma incendiului au ars firele de la nivelul tabloului electric al locuinței, cu degajări de fum. Au intervenit pentru stingerea incendiului pompierii militari din  cadrul Detașamentului de Pompieri Târnăveni. Cauza probabilă a producerii incendiului – scurtcircuit electric. De asemenea, în ultimele 24 de ore au avut loc patru incendii de vegetație uscată produse pe raza județului Mureș, în municipiul Reghin, Petelea, Luduș și Sărmășel Gară. În acest sens, pe raza județului Mureș se desfășoară constant acțiuni de difuzare în teren a unui spot audio din partea Inspectoratului General pentru Situații de Urgență, atât în limba română cât și în limba maghiară. Acestea vor fi difuzate din autospecialele ISU și SVSU. De asemenea, spoturile audio pot fi auzite la posturile de radio și media online. Reamintim cetățenilor, că incendierea vegetației uscate fără obținerea permisului de lucru cu focul, este contravenție și se pedepsește cu amendă contravențională de 2500 de lei, conform HGR 537/2007”.

Accident rutier

„Ieri, 19 iulie, în jurul orei  14:29, accident rutier produs pe raza localității Cornești. A fost vorba despre un accident în care au fost implicate două autoturisme intrate în coliziune frontală, în urma impactului rezultând două victime de cod verde și o victimă de cod galben, asistate și transportate ulterior la spital de către echipajele medicale prezente la fața locului”, a transmis de asemenea, Biroul de presă al Inspectoratului pentru Situații de Urgență (ISU).

Au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice PSI, pompierii militari din cadrul Detașamentului Târnăveni.

Ioana MĂRGINEAN


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Dotări noi pentru școala din Acățari

Distribuie Conducerea Primăriei Comunei Acățari a atribuit, în data de 18 martie 2024, societății Dac …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.