Peste 120 de jandarmi mobilizați în week-end Slider
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 2100 Vizualizări

Peste 120 de jandarmi mobilizați în week-end

Gruparea de Jandarmi Mobilă “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș la datorie  în județele Mureș și Harghita, la evenimentele cu public numeros, din acest weekend.

La sfârșitul acestei săptămâni peste 120 de jandarmi vor fi prezenți, zilnic, pentru prevenirea, descurajarea și combaterea faptelor antisociale și a infracțiunilor, pentru restabilirea ordinii publice, dacă situația o impune. Astfel, în perioada 21-24.07.2022 vor fi în municipiul Reghin, în zona de agrement Pădurea Rotundă unde se va desfășura  manifestarea cultural-artistică ”Love Reghin Day & Night”; în perioada 22-24.07.2022 în municipiul Târgu-Mureș, în zona Complexului de Agrement Mureșul la evenimentul cultural-artistic „Desculț în iarbă”; sâmbătă 23 iulie, începând cu ora 16:00 în municipiul Miercurea Ciuc, la Stadionul Municipal din municipiul Miercurea-Ciuc cu ocazia disputării meciului amical de fotbal F.K. Csikszereda Under 18– Ungaria Under 18.

Totodată, efective din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile “Regele Ferdinand I” Târgu-Mureș acționează în această perioadă în sprijinul Inspectoratului de Jandarmi Județean Harghita, pentru asigurarea măsurilor de ordine publică cu ocazia și pe durata vizitei primului ministru al Ungariei, în județele Harghita și Mureș.

Pe parcursul evenimentelor cultural artistice din municipiile Târgu-Mureș și Reghin, jandarmii vor desfășura și acțiuni de informare și de prevenire a faptelor antisociale și vor continua acțiunile pentru descurajarea și combaterea consumului/deținerii/traficului de substanțe interzise.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE