Acorduri pentru gestionarea fondului cinegetic Albești Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 223 Vizualizări

Acorduri pentru gestionarea fondului cinegetic Albești

Aleșii locali ai comunei Albești au aprobat, într-o ședință ordinară de lucru care a avut loc în data de 20 iulie 2022, cu unanimitate de voturi, 14, încheierea unor acorduri de colaborare între gestionarii fondurilor cinegetice și unitatea administrativ-teritorială Albești pentru gestionarea fondului cinegetic de pe raza comunei Albești.

Trei asociații de vânători în Albești

Potrivit primarului comunei Albești, Nicolae Șovrea, prin adresa numărul 6600 din 6 iulie 2022 Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor – Garda Forestieră Brașov a adus la cunoștința tuturor unităților administrativ-teritoriale din raza de competență a Gărzii Forestiere Brașov despre ”obligativitatea încheierii acordurilor de colaborare cu gestionarii fondurilor cinegetice”, în conformitate cu prevederile Ordinului Ministrului nr. 1570/7 iunie 2022, ”în termen de maxim 30 de zile de la data intrării în vigoare.”

”Scopul acestor acorduri este acela de a da dreptul de gestionare către autoritatea competentă a faunei de interes cinegetic. Pe raza unității administrativ-teritoriale Albești sunt competente trei gestionări de fonduri cinegetice, respectiv numărul 51 – Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi ”Roua Hunting” pentru zonele Vețca și Jac, numărul 52 – Asociația de Vânătoare și Pescuit Sportiv ”Diana” Boiu pentru zonele Boiu și Țopa și numărul 53 – Asociația Vânătorilor și Pescarilor Sportivi Sighișoara pentru zonele Albești, Sapartoc, Apold”, a menționat primarul comunei Albești.

Totodată, Dănuț Purcariu, secretarul general al Primăriei comunei Albești, a precizat că ”prin Ordinul Ministrului Mediului și Protecției Mediului nr. 1570/2022 a fost stabilit modelul-cadru al acordului de colaborare dintre gestionarul fondului cinegetic și unitățile administrativ-teritoriale de pe raza fondului cinegetic.”

(Redacția / Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html )

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE