Home / Business / Firmă mureșeană, contract de 27,1 de milioane de euro în Mediaș

Firmă mureșeană, contract de 27,1 de milioane de euro în Mediaș

Distribuie

Societatea Apa Târnavei Mari SA a atribuit, în data de 5 iulie 2022, firmei Geiger Transilvania SRL Cristești, un contract în valoare de 133.262.972 de lei (aproximativ 27,1 milioane de euro), fără TVA, pentru execuția lucrărilor din cadrul obiectivului de investiții ”Reabilitare și extindere rețele de apă și de canalizare, conducte de aducțiune și gospodărie de apă în municipiul Mediaș”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, principalii indicatori tehnici cuprinși în Sectorul de apă sunt: 9.730 de metri de conducte de transport apă, 25.579 de metri de rețele de distribuție a apei potabile, două stații de pompare a apei, 1.729 de branșamente de apă potabilă, 168 de cămine de vane și 236 de hidranți de incendiu.

În ceea ce privește Sectorul de canalizare, acesta însumează 29.426 de metri de colectoare de canalizare menajeră, 866 de cămine de vizitare dispuse pe colectoarele de canalizare, 1.931 de racorduri de canalizare, două stații de pompare a apei uzate menajere, 2 camere grătar și 390 de metri de conducte de refulare a apei uzate menajere.

Aceeași sursă mai informează că durata contractului este de 31 de luni, iar sursele de finanțare a investiției sunt Fondul de Coeziune din cadrul Programului Operațional Infrastructura Mare, bugetul de stat și bugetul local.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Geiger Transilvania SRL Cristești funcționează din data de 7 octombrie 1996, are ca obiect de activitate ”Lucrări de contrucții a drumurilor și autostrăzilor” și este deținută în proporție de 100% de Geiger Group România SRL. La finalul exercițiului financiar 2021, societatea a raportat următorii indicatori de performanță: cifră de afaceri de 236,1 milioane de lei, profit net de 18 milioane de lei, capitaluri proprii de 82,5 milioane de lei și 434 de angajați.

Alex TOTH


Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Conferință regională pe tema combaterii bullying-ului școlar cu participare națională. Ministrul Educației: „Mesajul este- zero violență în școli!”

Distribuie În România, fenomenul bullying-ului este tot mai prezent în viața academică, acolo unde colectivitatea …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.