Un nou proiect inițiat de Cosmin Pop: Parc logistic într-o localitate mureșeană Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 6698 Vizualizări

Un nou proiect inițiat de Cosmin Pop: Parc logistic într-o localitate mureșeană

Conducerea societății Romur SA Târgu Mureș anunţă publicul interesat asupra depunerii la Agenția pentru Protecția Mediului Mureş a primei versiuni a planului PUZ care creează cadrul pentru “Stabilire reglementări urbanistice realizare parc logistic”, pe un amplasament din localitatea Ernei, fără număr, în vederea obţinerii avizului de mediu.

”Informaţii privind potenţialul impact asupra mediului al planului propus pot fi consultate pe site-ul Agenției pentru Protecția Mediului Mures http://apmms.anpm.ro, până la data de 2 august 2022. Sugestii/ observaţii pot fi transmise la adresa de e-mail office@apmms.anpm.ro sau prin poștă la adresa Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, strada Podeni nr. 10, Târgu Mureș, în acelaşi interval de timp”, se menționează în comunicat.

Potrivit portalului www.listafirme.ro, SC Romur SA Târgu Mureș s-a înființat în data de 11 martie 1991, are ca obiect de activitate ”Închirierea și subînchirierea bunurilor imobiliare proprii sau închiriate” și are doi acționari principali: Cosmin Pop (50%) și Diana Pop (48%).

La finalul exercițiului financiar 2021, firma care deține în portofoliu și cunoscuta locație ”Cocoșul de Aur” din Târgu Mureș a raportat următorii indicatori economici: cifră de afaceri de 20,3 milioane de lei, profit net de 7,5 milioane de lei, capitaluri proprii de 73,8 milioane de lei și 7 angajați.

Alex TOTH

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE