FOTO: Investiții de milioane de euro în Sărmașu Administratie
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1496 Vizualizări

FOTO: Investiții de milioane de euro în Sărmașu

La nivelul orașului Sărrmașu sunt în derulare mai multe investiții din fonduri europene, a informat primarul localității, Valer Botezan.

“Deși criza pandemică, criza războiului din Ucraina, criza prețurilor din energie influențează prețurile materialelor de construcții, facem toate eforturile să dezvoltăm Sărmașu și localitățile componente. În prezent sunt în derulare următoarele investiții din fonduri europene: Construirea și dotarea Creșei Sărmașu; modernizarea Cinematografului și a spațiului public adiacent (asfaltare centru); asfaltarea străzilor Câmpului, Livezii, Albinelor, Morii și Urzicari; modernizarea și eficientizarea Școlii Balda”, a enumerat acesta.

Totodată, în oraș și în satele aparținătoare, primăria desfășoară lucrări finanțate din bugetul local, și anume: amenajare împrejmuire, curte și teren multifuncțional la Școala Generală Sărmașu; amenajare împrejmuire la Școala Balda; dotarea cu mobilier nou și table interactive a Școlii Generale Sarmasu și a Școlii Balda.

De asemenea, din luna august vor începe lucrările de întreținere a drumurilor prin pietruire în toate localitățile.

În afara de investițiile administrației, primarul orașului Sărmașu a amintit și de investițiile private care sunt în derulare în oraș și în satul Balda și care, susține acesta, după finalizare vor aduce plus valoare localităților.

Astfel, se investește în Sărmașu într-un magazin tip supermarket, construcție în valoare de peste 2 milioane de euro, care va crea cel puțin 18 locuri de muncă, iar la Balda într-o fabrică de prefabricate beton, investiție a unor antreprenori tineri localnici.

“Având în vedere și proiectele deja aprobate pe PNRR și Anghel Saligny, în anii următori vom fi din șantier în șantier. Cu înțelegere, răbdare și solidaritate vom finaliza toate proiectele. Doamne Ajută!”, a conchis Valer Botezan, edilul orașului Sărmașu. (S.G.)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE