Home / Sanatate / Prof. dr. Benedek Imre depune plângeri penale

Prof. dr. Benedek Imre depune plângeri penale

Distribuie

Prof. dr. Benedek Imre a anunțat sâmbătă, pe propria pagină de Facebook, că va depune plângeri penale după ce numele său a fost asociat într-o falsă campanie de promovare a unor produse presupus farmaceutice.

Mesajul integral al acestuia este următorul: „În ultimele zile, numele meu a fost folosit în mod abuziv și inconștient de către proprietarii unor site-uri obscure, care comercializează diferite produse farmaceutice.

Atenționez opinia publică asupra faptului că nu am nicio legătură cu aceste entități și că orice recomandare medicală pe care le facem eu și echipa mea sunt în strictă concordanță cu protocoalele agreate la nivel național și european.

Solicit, în mod public, autorităților competențe să se autosesizeze în legătură cu această fraudă grosolană, a cărei perpetuare poate duce la consecințe grave asupra sănătății publice și individuale.

La rândul meu, voi depune plângeri penale și voi solicita daune morale de 1 milion de lei, pe lângă demersurile legale pe care le voi întreprinde în vederea sancționării proprietarilor acestor site-uri și a eliminării articolelor care se folosesc de numele și reputația mea profesională”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Soós Zoltán, optimist pentru investiții noi la Târgu Mureș

Distribuie Primarul municipiului Târgu Mureș, Soós Zoltán, a participat miercuri, 5 octombrie, la Alba Iulia, …