VIDEO-INTERVIU cu David Scrob, viitor elev militar Invatamant
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1280 Vizualizări

VIDEO-INTERVIU cu David Scrob, viitor elev militar

Așa cum v-a obișnuit, echipa cotidianului Zi de Zi caută spre a evidenția excelența în învățământ. Vă prezentăm astfel tineri ai județului Mureș, care într-un fel sau altul, s-au remarcat prin rezultate deosebite, din dorința de a le promova munca, dedicarea și perseverența. Așadar, o să vă aducem în față, interviuri cu viitorii elevi militari din județul nostru. Îl veți descoperi în cele ce urmează, pe tânărul David Scrob, care a fost admis la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba-Iulia cu media 9,68.

Reporter: Astăzi stau de vorbă cu David Scrob, absolvent al Gimnaziul „George Coșbuc”. Acesta se mândrește cu performanțele sale de anul acesta, deoarece a fost admis la Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia. Bună, David! Te rog pentru început să te prezinti și să spui câte ceva despre tine.

David Scrob: Bună ziua, în primul rând vă mulțumesc pentru invitație. Mă numesc Scrob David, locuiesc în Târgu Mureș, îmi place să joc fotbal. Ce să zic? Mă bucur că m-ați invitat aici și sper să fie un interviu ok.

Rep.: Cum a fost Evaluarea Națională? Ca să începem așa cu începutul,  cum a fost toată experiența acesteia?

D.S.:  La Evaluare Națională a fost. A mers totul OK. M-am pregătit de mult timp și le mulțumesc și profesorilor. Experiența am tratat-o cu pozitivitate și nu m-am stresat și asta m-a ajutat foarte mult ca să trec cu bine peste examen.

Rep.: Iar experiența admiterii la colegiu? Cum a fost să te pregătești? D.S.: Pentru că admiterea la colegiu a fost înaintea Examenului Național, m-am pregătit în plus și am reușit să nu las totul pe ultima sută de metri și m-am motivat suplimentar pentru pentru examen și pentru admitere.

Rep.: În ce a constat pregătirea pentru admiterea la colegiu?

D.S.: Pregătirea a constat în multe teste de antrenament, relaxare, pentru că fără relaxare aș fi fost stresat și n-aș mai fi putut să dau același randament. Și foarte mult am vorbit și cu profesorii și am reușit să păstrez legătura și să mă motiveze și ei. Și totul a fost bine. Rep.: Ce te-a determinat cel mai mult să alegi Colegiul Militar?

D.S.: Cel mai mult am fost determinat să aleg acest colegiu, pentru că știu că îmbină seriozitatea și disciplina cu sportul, care este hobby-ul meu și știu că mă va ajuta să mă dezvolt ca elev și ca om mai târziu. Rep.: Și cine te-a susținut în această alegere?

D.S.: Cel mai mult m-a susținut familia, părinții și sora mea, dar și profesorii și colegii, chiar și prietenii. Toți mi-au spus că a fost o alegere bună.

Rep.:Cu ce-ți ocupi timpul tău liber?

D.S.: Cel mai mult fac sport, fotbal, mai cânt la chitară și îmi place să ies cu prietenii, să vorbesc, să socializez.

Rep.: Și materiile tale preferate.

D.S.: Materia mea preferată este matematica și dacă se pune și sportul!

Rep.: Cum te vezi peste 10 ani, de exemplu?

 D.S.: Sincer, încă nu m-am gândit atât de departe. Dar, probabil o să am o familie, cred și o carieră lungă în față…

Rep.: Și dacă ar fi să le transmiți ceva colegilor tăi mai mici, care vor să dea admiterea în viitor la Colegiul Militar, ce le-ai transmite?

D.S.: Pentru că încă n-am experimentat interiorul colegiului așa în adâncul lui, pot să le zic doar că ar trebui să se pregătească foarte mult și să dea la liceu militar doar dacă vor ei, să nu trebuiască să îi împingă neapărat cineva din spate, să fie alegerea lor 100%.

Rep.: Super, mulțumim tare mult, David! Mult succes să ai în continuare și felicitări!

D.S.: Mulțumesc frumos!

A consemnat Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE