Mircea Geoană: „Îi urăm lui Mircea Dușa sănătate și recuperare grabnică” Administratie
  • ligia.voro
  • 0 comentarii
  • 2526 Vizualizări

Mircea Geoană: „Îi urăm lui Mircea Dușa sănătate și recuperare grabnică”

Mircea Geoană, secretarul general adjunct al NATO, a ajuns astăzi, la ora 11, la sediul Batalionului 51 Operații Speciale „Vulturii”, din Târgu Mureș, însoțit de fostul ministru al Apărării și ex-prefect de Mureș Mircea Dușa și de rectorul Universității de Medicină, Farmacie, Științe și Tehnologie „George Emil Palade” din Târgu Mureș, prof. dr. Leonard Azamfirei.

În timp ce avea loc un briefing, cu ușile închise, despre capabilitățile Comandamentului Forțelor pentru Operații Speciale am văzut o ambulanță a unității îndreptându-se spre locul unde avea loc întâlnirea. La câteva minute a venit și o ambulanță civilă.

În prima fază ni s-a transmis că unei persoane, probabil militar, i s-a făcut rău. În timpul declarațiilor oficiale, Mircea Geoană a făcut precizări despre incident.

„L-am văzut pe bunul meu prieten Mircea Dușa, fostul ministru al Apărării, care a fost cu noi în această vizită, ieșind din sala de prezentare. După aceea, domnul rector Azamfirei ne-a informat că a avut un incident medical, se pare destul de serios și am asistat cu toții la plecarea ambulanței care l-a dus. Sper din toată inima să-i dea Dumnezeu să depășească acest moment greu. Pur și simplu, ne-a luat pe toți prin surprindere. Îi urăm lui Mircea sănătate și recuperare grabnică”, a declarat secretarul general adjunct al NATO.

Fostul ministru al Apărării a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Clinic Județean de Urgență Târgu Mureș.

Starea lui Mircea Dușa este, în prezent, stabilă, din informațiile obținute de la familia sa.

Multă sănătate!

Sursa foto: arhivă

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE