Home / Invatamant / Rezultatele la examenul de Titularizare, după contestații

Rezultatele la examenul de Titularizare, după contestații

Distribuie

Ministerul Educației a publicat miercuri, 27 iulie, pe site-ul titularizare.edu.ro, rezultatele obținute după contestații, de către cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2022.

Prin intermediul unui comunicat de presă transmis de Inspectoratul Școlar Județean Mureș, se menționează că notele peste 7 obținute de candidații care au susținut proba scrisă, după contestații, au atins un procentaj  de 47,17%. În ceea ce privește promoția curentă, 35,37 % dintre candidați au obținut note peste 7, iar procentul notelor între 5 și 7 este de 33,45 %. Cinci candidați au obținut nota 10 la disciplinele: educație fizică și sport, limba maghiară maternă, pedagogia preșcolară și metodica desfășurării activităților instructiv-educative în grădinița de copii (educatoare), religie reformată, educație socială. Totodată, 409 candidați au obținut note între 7 și 9,99.

„Repartizarea candidaţilor pe posturile didactice de predare vacante publicate pentru angajare pe perioadă nedeterminată, în ordinea descrescătoare a mediilor de repartizare, va fi realizată în ședințele de repartizare organizate de inspectoratul şcolar în zilele de 29 iulie şi 1 august. Pentru a obţine statutul de titular, un candidat trebuie să obţină minimum nota 7 (şapte) atât la proba scrisă, cât şi la inspecţia specială la clasă şi să fie repartizat pe un post didactic vacant publicat pentru angajarea pe perioadă nedeterminată. Nota la proba scrisă are o pondere de 75% din media de repartizare, iar nota la inspecţia specială la clasă sau la proba practică are o pondere de 25% din media de repartizare”, se mai specifică în același comunicat de presă.

Foto: www.depositphotos.com.

Ioana MĂRGINEAN

 

De asemenea, verificati

Petiție pentru un viitor sănătos. Gabriel Toncean: „Vreau ca generația de mâine să fie o generație sănătoasă”

Distribuie Cu pasiunea unui reghinean dedicat să aducă schimbări pozitive în sistemul educațional, Gabriel Toncean, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.