Workshop în aer liber! Tehnici de vopsire și decorare Annie Sloan Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 250 Vizualizări

Workshop în aer liber! Tehnici de vopsire și decorare Annie Sloan

 Sâmbătă liniștită în aer liber, învățând lucruri noi? În 30 iulie, de la ora 10.00, toți cei interesați sau pasionați de tehnici de decorare și vopsire, sunt invitați să ia parte la workshop-ul organizat de Kamandalu Art&Craft la restaurantul Country Cheese&Wine, în aer liber.

Evenimentul îi va introduce pe cei prezenți în lumea tehnicilor de „decorare mobilă Annie Sloan”, aceștia vor învăța: folosirea şabloanelor, transferul imaginii, tehnica foiței de aur, finisarea cu cerurile Annie Sloan, obținerea unei suprafețe moderne sau cu o textură bogată.

„Acest curs vă oferă cunoştințele necesare pentru a vopsi dar şi de a decora mobilierul dumneavoastră într-un mod interesant şi creativ. Toate materialele folosite (planşă de lucru, şorțuri, şabloane, pensulă, vopsea, ceară Annie Sloan etc.) vor fi asigurate de atelierul Kamandalu Art&Craft. Participanții la curs vor beneficia de un voucher cadou cu 10% reducere pentru produsele Annie Sloan aflate în stocul atelierului Kamandalu Art&Craft cu o valabilitate de o lună”, se specifică în descrierea evenimentului.

Prețul workshop-ului este de 250 de lei, iar locurile sunt limitate. Durata cursului va fi de aproximativ 4-5 ore, cu pauză de cafea și snacks-uri, care sunt incluse în preț.

Pentru înscrierea la curs sau informații suplimentare, puteți apela la următoarele numere de telefon: 0771680433 sau 0771045447.

Ioana MĂRGINEAN

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE