Neumarkt® și Let’s Do It Romania au curățat pădurea din Mureşeni Mediu
  • I.A.
  • 0 comentarii
  • 241 Vizualizări

Neumarkt® și Let’s Do It Romania au curățat pădurea din Mureşeni

50 de voluntari au strâns aproape 5 tone de deşeuri.

Neumarkt® și Let’s Do It Romania continuă să facă echipă pentru natură: după ce în urmă cu o săptămână un grup de voluntari a curățat deșeurile din Cheile Dobrogei, sâmbăta aceasta acțiunea de curățenie s-a mutat la Târgu-Mureș, în pădurea din Mureşeni.

De altfel, Târgu-Mureș este un loc cu o semnificație specială pentru Neumarkt®, fiind chiar orașul unde s-a născut această bere, în urmă cu peste două decenii.

La acțiunea de curățenie din 23 iulie au participat 50 angajați ai fabricii HEINEKEN din Târgu-Mureș și voluntari ai Let’s Do It Romania – oameni pe care te poți baza să aibă grijă de natură. Ei au adunat peste 220 de saci de deșeuri din pădurea din Mureşeni. Inițiativa face parte din campania recent lansată de Neumarkt® – Bărbații pe care te poți baza, care încurajează comportamentele responsabile, inclusiv grija față de mediul înconjurător.

Acțiunea de curățenie este specială pentru noi, deoarece Târgu-Mureș este locul unde s-a născut berea Neumarkt®. Colegii noștri din fabrică și voluntarii Let’s Do It Romania, care au făcut curățenie în pădurea din Mureşeni, ne-au demonstrat că suntem cu toţii oameni pe care comunităţile locale se pot baza  să aibă grijă de natură. Împreună, prin contribuția fiecăruia, putem produce schimbări importante în direcția responsabilizării și protejării mediului înconjurător. Prin campania noastră recent lansată, ne dorim să oferim un exemplu, să fim alături de comunitățile locale în provocările cu care se confruntă și să le oferim o mână de ajutor.”, a declarat Ciprian Botea, Directorul fabricii din Târgu-Mureș a HEINEKEN Romania.

Înainte
După

Voluntarii participanți la acțiune au adunat sâmbătă deșeurile de pe o suprafață vastă din pădure, care ulterior au fost preluate de o companie de salubrizare.

“Le mulțumim voluntarilor care au participat la curățenia de astăzi pentru că pun umărul la schimbarea în bine și la redarea zonelor verzi fără deșeuri comunităților locale. Viziunea noastră este să reducem cât mai mult cantitatea de deșeuri aruncate la întâmplare în natură și ne dorim să încurajăm oamenii să aibă grijă de mediu și să fie responsabili”, a declarat Lucian Negrea, Coordonator județean Let’s Do It Romania.

Următoarea acțiune de curățare a mediului organizată de Neumarkt® și Let’s Do It Romania va avea loc pe 30 iulie, în județul Dolj.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE