Bazinul Olimpic de Înot va găzdui competiția „Cupa Speranța” Sport
  • Amalia Vasilescu
  • 0 comentarii
  • 258 Vizualizări

Bazinul Olimpic de Înot va găzdui competiția „Cupa Speranța”

Bazinul Olimpic de Înot din Târgu Mureș va fi inaugurat pentru public cu o competiție de  înot, înot sincron și un meci de polo pe apă. La eveniment, care va avea loc în data de 1 august, cu începere de la ora 10:00, va participa și Eduard Novák, ministrul sportului.

Bazinul modern de înot, construit după cele mai înalte standarde olimpice, va fi deschis și publicului doritor de a face sport, începând cu 2 august. Obiectivul sportiv este compus dintr-un bazin de antrenament și unul de competiție, acesta din urmă având cea mai mare lățime din țară și fiind construit cu utilizarea celor mai moderne tehnologii. 

„Strategia Națională pentru Sport include, de asemenea, dezvoltarea infrastructurii pentru a ne asigura că sportivii de performanță și copiii au posibilitatea de a practica toate sporturile. Ne-am angajat să facem acest lucru și lucrăm în acest sens. Este singura modalitate de a crește o generație mai sănătoasă și mai activă și este de datoria noastră să o sprijinim. Mă bucur că, în curând, locuitorii din Târgu Mureș vor avea posibilitatea de a face mișcare în acest nou complex sportiv și sper că mulți dintre campionii noștri vor avea startul carierei aici”, a declarat Eduard Novák, ministrul sportului.

Cupa Speranței va începe cu o cursă de 50 de metri liber pentru copiii născuți între 2011 și 2015 și va continua cu o cursă de ștafetă pentru copiii născuți în 2010 și înainte, dar vizitatorii vor putea urmări și o demonstrație de înot sincron și un meci de polo pe apă.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE