Spații inundate și copaci doborâți în urma vijeliei în Mureș (UPDATE) Slider
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 10093 Vizualizări

Spații inundate și copaci doborâți în urma vijeliei în Mureș (UPDATE)

Pompierii intervin la această oră în mai multe localități din județul Mureș afectate de vijelia din această după-amiază.

Pompieri militari din cadrul Punctului de Lucru Deda intervin pentru îndepărtarea unui copac căzut pe carosabil în localitatea Răstolița, strada Principală.

Pompieri militari din cadrul Detașamentului Reghin intervin pentru îndepărtarea unui copac căzut pe strada Principală din Brâncovenești și a unuia prăbușit peste două autoturisme parcate pe strada Rodnei din municipiul Reghin, respectiv pentru scoaterea apei dintr-o curte și din bucătăria de vară a unei gospodării din Brâncovenești, intersecție cu localitatea Idicel, și dintr-o pivniță în Petelea.

UPDATE 22.20 Pompieri militari din cadrul Punctului de Lucru Sovata intervin pentru îndepărtarea unui copac căzut peste partea carosabilă pe DJ 153, între localitățile Săcădat și Eremitu.
UPDATE 31 iulie. 10.30

Pompieri militari din cadrul Detașamentului Târgu Mureș intervin pentru îndepărtarea unui copac căzut pe un autoturism de pe Bulevardul 1 Decembrie 1918 din Târgu Mureș.

“Copacul a fost degajat, nu s-au produs pagube la nivelul autoturismelor”, a anunțat Biroul de Presă al ISU Horea Mureș.

Sursa foto: arhiva

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

RecomandariCiteste Zi de Zi Online


 

 

 


 

 

 

Print


 

Transilvania Business

ARHIVE

error: Content is protected !!