Home / Administratie / Formație de Monitorizări Video în noua organigramă a Primăriei Târgu Mureș

Formație de Monitorizări Video în noua organigramă a Primăriei Târgu Mureș

Distribuie

După câteva luni de consultări, inclusiv cu cetățenii, despre cum ar trebui să arate și să funcționeze Serviciul Administrația Domeniului Public (ADP), noua structură a primit votul Consiliului Local Municipal Târgu Mureș, a anunțat luni, 1 august, Alexandru György, viceprimarul liberal al ”Orașului Trandafirilor”.

Potrivit viceprimarului PNL, noua structură va primi activități și personal de la Serviciul Public de Utilități Municipale, mai exact 19 persoane, care vor veni la ADP prin transfer, pentru Formația Vespasiene și respectiv Serviciul Cimitire.

”Totodată, Serviciul Administrația Domeniului Public va avea activități noi. Astfel, se va se înființa o Formație de Monitorizări Video – centrul de comandă va avea în vedere monitorizarea video a traficului, a transportului în comun, a ghenelor de gunoi, precum și a parcurilor și a spațiilor de joacă. Vom avea și alte activități, precum ridicări de autovehicule – este în achiziție autoturismul cu care se va acționa în acest sens, iar Formația de reparații străzi va avea la dispoziție noi mașini de marcat, plombări și asfaltat, încadrate cu personal de specialitate. O noutate adusă de noua organigramă a ADP este Formația Punct de Colectare Deșeuri Reciclabile. Toate acestea presupun în jur de 20 de persoane”, a explicat Alexandru György.

Conform aceleiași surse, autoritățile locale au procedat și la ”întărirea schemei de personal” pentru activități cum ar fi Formația de Reparații Mobilier Urban, ”reducând posturi din zone a căror activitate nu mai e necesară – spre exemplu, o parte legată de salubritate va fi delegată din toamnă operatorului desemnat de ADI Ecolect pentru Zona 2 Târgu Mureș în cadrul proiectului de management integrat al deșeurilor.”

”În total, noua structură va avea un număr de 104 persoane – în creștere, de la 68, mare parte muncitori. Numărul de directori și șefi de servicii va rămâne neschimbat”, a conchis viceprimarul liberal al municipiului Târgu Mureș.

Alex TOTH

Citește și despre proiectul „Cu ochii larg deschişi”:

 

Cinci docufiction despre căderea și ridicare din abuzul de droguri

 

Sticker/Cine sunt eu? – o parabolă a pierderii identității din cauza drogurilor

 

”Dealerul morții”, evadare din ”infernul drogurilor”

 

Clean-up. Curajul Mădălinei

 

Povestea lui Mircea

 

Povestea Melaniei, nevoia de iubire şi atenţie satisfăcută cu droguri

   

De asemenea, verificati

Al treilea candidat lansat pentru președinția Consiliului Județean Mureș

Distribuie Președintele USR Mureș, deputatul Adrian Giurgiu (32 de ani), și-a anunțat sâmbătă, 13 aprilie, …

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.