Investiție imobiliară în Sâncraiu de Mureș Business
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 1445 Vizualizări

Investiție imobiliară în Sâncraiu de Mureș

Conducerea societății Pas Imob Cris SRL Sâncraiu de Mureș anunţă publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul ”Construire bloc de locuințe colective cu spațiu comercial la parter, împrejmuire teren și branșamente la rețele de utilități”, propus a fi amplasat în localitatea Sâncraiu de Mureș, strada Nucului nr. 10.

”Informațiile privind proiectul propus pot fi consultate la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, din localitatea Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între orele 9.00 – 12.00 și la sediul Pas Imob Cris SRL, Sâncraiu de Mureș, strada Principală nr. 118, între orele 9.00 – 15.00. Observațiile publicului se primesc zilnic la sediul Agenției pentru Protecția Mediului Mureș, Târgu Mureș, strada Podeni nr. 10, în zilele de luni, între orele 9.00 – 15.00 și marți – vineri între 9.00 – 12.00”, se menționează într-un comunicat.

Conform portalului www.listafirme.ro, SC Pas Imob Cris SRL Sâncraiu de Mureș funcționează din data de 12 ianuarie 2017, se ocupă cu ”Lucrări de construcții a clădirilor rezidențiale și nerezidențiale”, are doi asociați – Petru Cristian Pascu (50%) și Daniel Otinel Pascu (50%), și a încheiat exercițiul financiar 2021 cu afaceri de 3 milioane de lei, profit net de 1,4 milioane de lei și 4 angajați.

Alex TOTH

Foto: https://ro.depositphotos.com/home.html

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE