La un click distanţă!Oportunităţi noi pentru meşterii locali! Slider
  • gabriela.belean
  • 0 comentarii
  • 578 Vizualizări

La un click distanţă!Oportunităţi noi pentru meşterii locali!

Oportunități noi pentru meșterii locali

Ghiță conectează instalatorii, zugravii și electricienii din județul Mureș cu clienții care au nevoie de ajutor în gospodărie.

Cine este Ghiță?

Ghiță este aplicația gratuită care vine în ajutorul meșterilor din județul Mureș, care sunt în căutare de clienți. Aplicația digitalizează 100% procesul de contractare dintre liberul profesionist, fie că este instalator, electrician sau zugrav, și clienții care vor să beneficieze de serviciile acestora.

Cum funcționează?

Totul are loc în doar 3 pași simpli, iar meșterii – persoane fizice sau juridice – își pot oferi serviciile la tarifele dorite:

Primul pas este să descarci gratuit aplicația din Google Play sau App Store și să îți faci un cont de meșter – zugrav, electrician sau instalator.

Apoi, meniul intuitiv al aplicației te ghidează către pasul 2 – selectarea clienților. În funcție de nivelul de dificultate și de complexitatea lucrării, poți selecta una sau mai multe probleme afișate de către clienți pentru a le înainta oferta ta.

Pasul al treilea te conectează aproape imediat cu viitorii tăi clienți. În doar 30 de minute vei ști care oferte ți-au fost acceptate și vei putea să pornești deja către primele lucrări.

Cum te ajută Ghiță?

Fie că ești în căutarea unor noi lucrări și vrei să-ți extinzi aria în care îți desfășori activitatea, fie că vrei să obții temporar sau pe termen mai lung o nouă sursă de venit, Ghiță este aplicația care scurtează drumul dintre tine și viitorii tăi clienți.

Cu Ghiță poți să:

●          Ai acces rapid la o bază de date de clienți locali. Cu ajutorul aplicației Ghiță găsești mai rapid o lucrare, atunci când ai nevoie și ai acces la mai mulți clienți în același timp;

●          Automatizezi serviciile – nu mai pierzi timpul în căutarea clienților. Ghiță digitalizează întregul proces și îți oferă toate cererile de reparație într-un singur loc, iar tu le poți accesa direct de pe telefonul mobil;

●          Te bucuri de libertate – în alegerea clienților și în stabilirea prețurilor. Aplicația Ghiță nu impune limitări, astfel că poți accepta orice lucrări vrei, la care vei oferi singur o ofertă de preț.

●          Gestionezi întregul proces direct de pe telefonul mobil.

Cui îi este dedicată aplicația?

Aplicația poate fi descărcată și utilizată atât de către meșteri locali persoane fizice – instalatori, zugravi sau electricieni, cât și de companii și firme specializate, care oferă servicii de zugrăveli, amenajări, instalații electrice sau sanitare.

Aplicația poate fi descărcată gratuit din Google Play sau App Store, iar firmele pot încheia un parteneriat la adresa ghita@ghita.app. Meșterii, în funcție de forma de organizare juridică ( persoană fizică sau persoană juridică), au posibilitatea să înainteze 3, respectiv 5 oferte, până când se decizd să achiziționeze abonamentul.

Opțiunile de tarifare pentru abonament sunt:

  • Începând cu a 4-a ofertă acceptată, persoanele fizice vor putea utiliza serviciile aplicației Ghiță, pe baza unui abonament lunar de 39 euro.
  • Începând cu a 6-ea ofertă acceptată, persoanele juridice vor putea utiliza serviciile aplicației Ghiță, pe baza unui abonament lunar de 99 euro.

Factura se trimite prin e-mail după confirmarea plății. Prețurile includ toate taxele și comisioanele (prețurile de mai sus includ TVA),  iar plata se face în lei, la cursul BNR de la data solicitării serviciului.

39, respectiv, 99 euro înseamnă o minimă investiție, pe care un meșter o poate amortiza cu 2-4 lucrări finalizate. Beneficiul pentru ei este că vor face parte dintr-o comunitate recunoscută pentru profesionalism și vor avea o mai mare vizibilitate, deci șanse mult mai mari să câștige clienți noi.

Și cel mai important: pot renunța la abonament în orice moment, fără nicio problemă.

Primul pas ca să te bucuri de serviciile lui Ghiță este să o descarci:

•           pentru utilizatorii de IOS: https://ghita.app/ios/  

•           pentru utilizatorii de Android: https://ghita.app/android/  

Apoi te înregistrezi gratuit, pe aplicație, și aștepți clienții.

Mult spor!

Pe Ghiță îl găsești și pe Facebook sau Instagram.

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE