Home / Cultură / Zilele Hramului la biserica din cartierul Unirii

Zilele Hramului la biserica din cartierul Unirii

Cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, Biserica Ortodoxă „Adormirea Maicii Domnului” din cartierul Unirii, organizează cea de-a doua ediție a Zilelor Hramului  „𝑳𝒂 𝑻𝒊𝒏𝒆 𝒗𝒊𝒏, 𝑴𝒂̆𝒊𝒄𝒖𝒕̦𝒂̆…”,  prilej cu care va avea loc un program liturgic și cultural de înaltă încărcătură duhonicească.

Marea sărbătoare va debuta în zorii zilei de 14 august cu invitatul special  PC Pr. Marius Ciprian Pop, care va oficia Dumnezeiasca Liturghie alături de preoții bisericii noastre, și va rosti un cuvân tde învățătură.

Începând cuora 18.00 se va săvârși slujba Prohodului Maicii Domnului, o slujbă aleasă și emoționantă, dedicată trecerii Maicii Domnului de-a dreapta Fiului Său, Arhiereul cel Veșnic, Iisus Hristos, Mântuitorul sufletelor noastre.

În ziua de 15 august, de ziua hramului bisericii, va fi prezentă Ionela Moruțan, care va susține un recital de pricesne  închinate Maicii Domnului și Preaiubitului Său Fiu, Mântuitorul nostru Iisus Hristos.

Zilele hramului se vor încheia cu oficierea Tainei Sfântului Maslu de la ora 17.00, prilej cu care cei prezenți se vor ruga pentru sănătatea sufletelor și a trupurilor noastre și ale celor dragi.

De asemenea, pentru că este vorba despre o sărbătoare aleasă, fiind ziua comunității ortodoxe din cartierul Unirii, purtarea iei este binevenită. Purtăm ie cu mândrie de Sfântă Mărie.

Citeste si:  Programul Festivalului Văii Gurghiului, ediția 2022

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Fabrică de BCA, în pregătire în Iernut

Conducerea societății DVI Production SRL I.L. Caragiale (Dâmbovița), titulara proiectului ”Înființarea unei noi unități de …