Home / Administratie / Investiție importantă pentru comuna Breaza

Investiție importantă pentru comuna Breaza

Conducerea Primăriei comunei Breaza, titulară a proiectului “Extindere rețea de distribuție apă potabilă în satul Filpișu Mare, comuna Breaza”, anunță publicul interesat asupra luării deciziei etapei de încadrare de către Agenția pentru Protecția Mediului Mureș, fără efectuarea evaluării impactului asupra mediului prin elaborarea unui studiu de impact, în cadrul procedurii de evaluare a impactului asupra mediului, pentru proiectul propus a fi amplasat în comuna Breaza, sat Filpișu Mare fără număr.

”Proiectul deciziei de încadrare și motivele care o fundamentează pot fi consultate la următoarea adresă pe internet: http://.apmms.anpm.ro. Publicul interesat poate înainta comentarii și observații la proiectul deciziei de încadrare în termen de zece zile de la data publicării anunțului pe pagina de internet a Agenției pentru Protecția Mediului Mureș”, a informat, prin intermediul unui comunicat, jrs. Deak Attila, primarul comunei Breaza.

(Redacția)

Citeste si:  Orașul Luduș are un plan local pentru minoritatea romă

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 500 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Reactualizare de PUG în Ideciu de Jos

Conducerea Primăriei comunei Ideciu de Jos, în calitate de titular, anunță publicul interesat asupra organizarii …