Regizorii filmului ”Batgirl”, ”şocaţi” de decizia Warner Bros Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 123 Vizualizări

Regizorii filmului ”Batgirl”, ”şocaţi” de decizia Warner Bros

Regizorii filmului ”Batgirl” s-au declarat miercuri ”şocaţi” de decizia Warner Bros. Discovery de a nu lansa acest film cu supereroi aproape finalizat, care a dispus de un buget de producţie de 90 de milioane de dolari, informează AFP.


Warner Bros. Discovery a decis să oprească lungmetrajul, care a fost deja filmat şi care nu va fi lansat nici în cinematografe, nici pe platforma de streaming HBO Max. Filmul are la bază un personaj din universul benzilor desenate DC Comics, Barbara Gordon, supranumită „Batgirl” şi interpretată de actriţa Leslie Grace.


„Suntem întristaţi şi şocaţi de această veste. Încă nu ne vine să credem”, au declarat Adil El Arbi şi Bilall Fallah pe Instagram.


„În calitate de regizori, este esenţial ca munca noastră să fie arătată publicului şi, chiar dacă filmul era departe de a fi complet, ne-am fi dorit ca fanii din întreaga lume să îl poată vedea şi înţelege”, au adăugat cei doi belgieni. O mare parte din munca de post-producţie – etapă în care sunt adăugate, spre exemplu, efectele speciale – era deja încheiată.

AFP

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE