Home / Invatamant / Lucrări de un milion de lei pentru modernizarea școlilor din Sânpaul

Lucrări de un milion de lei pentru modernizarea școlilor din Sânpaul

Distribuie

Conducerea Primăriei comunei Sânpaul a atribuit, în data de 29 iulie 2022, societății Landmania SRL Cristești, un contract în valoare de 1.085.729 de lei, fără TVA, pentru execuția lucrărilor suplimentare pentru obiectivul de investitii ”Modernizarea unităților de învățământ din comuna Sânpaul”, informează www.licitatiapublica.ro.

Potrivit sursei citate, ”obiectul principal al contractului constă în modernizarea unităților de învățământ din comuna Sânpaul: Școala Generală „Dosa Daniel” Valea Izvoarelor, Școala Gimnazială Sânpaul, Școala Primară Sânpaul, Școala Gimnazială Chirileu, Școala Primară Sânmărghita prin execuția de lucrări.”

Investiția este realizată prin Programul Operațional Regional, iar durata contractului este de șase luni.

”În urma execuției contractului ”Modernizarea unităților de învățământ din comuna Sânpaul” s-au identificat lucrări suplimentare care au depășit procentul de 15%. Contractul de lucrări a fost ajustat conform reglementărilor legale cu 15% din valoarea contractului. Diferența de lucrări suplimentare face obiectul acestei proceduri de achiziție”, se precizează în Caietul de sarcini al licitației, document aprobat de către Simon István, primarul comunei Sânpaul.

(Redacția / Foto:

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

12,2 milioane de lei pentru instituții culturale mureșene

Distribuie În urma încasării sumei de 2% din impozitul pe venit, județul Mureș a primit …