Home / Administrație / Câștigător nou pentru tronsonul A3 Chețani – Câmpia Turzii

Câștigător nou pentru tronsonul A3 Chețani – Câmpia Turzii

Distribuie

Tronsonul A3 Chețani – Câmpia Turzii are un nou câștigător, asocierea dintre companiile Strabag și Geiger Transilvania, a anunțat luni, 8 august, Mara Togănel, prefectul județului Mureș.

”În urma deciziilor CNSC, a deciziei instanței de judecată și a reevaluării ofertelor, a fost desemnată o nouă asociere de constructori care vor avea la dispoziție 3 luni pentru proiectare și 18 luni pentru execuția lucrărilor. Județul Mureș continuă pe sensul unic al dezvoltării”, a scris, pe pagina sa de Facebook, prefectul Mara Togănel.

Valoarea ofertei declarate câștigătoare este de 420.347.903,86 lei fără TVA pentru tronsonul în lungime de 15,7 km, iar durata de garanție a lucrărilor ofertată este de 120 de luni.

„Semnarea contractului de achiziție publică va fi posibilă după expirarea perioadei de depunere a eventualelor contestații si respectiv după soluționarea contestaților/plângerilor formulate în cadrul procedurii de atribuire”, a anunțat, în această după-amiază, Biroul de Presă al CNAIR, beneficiarul lucrării.

Contractul vechi, cu Straco, a fost reziliat anul trecut când lucrările erau realizate în procent de aproximativ 30%.

(Redacția)

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

Loading RSS Feed

De asemenea, verificati

Cină caritabilă pe întuneric

Distribuie Clubul Lions Târgu Mureș împreună cu echipa Vizual Med – Vezi Bine organizează un eveniment …