Home / Reghin / „Icoana din sufletul copilului”, tabără de vară la Reghin

„Icoana din sufletul copilului”, tabără de vară la Reghin

Distribuie

Parohia Ortodoxă Română „Sfânta Treime” din Reghin organizează în perioada postului Adormirii Maicii Domnului, cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Irineu, Arhiepiscop al Alba Iuliei, ediția a VI-a a Taberei de vară „Icoana din sufletul copilului”. Activitatea se desfășoară sub atenta supraveghere a părintelui Dimitrie Gherman, preot al Parohiei „Sfânta Treime” din Reghin și președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Alba Iulia – Filiala Reghin. În cadrul acestei ediții participă 70 de tineri din Reghin, alături de copiii ocrotiți în cele două așezăminte sociale din municipiu, care funcționează în cadrul Asociației Filantropia Ortodoxă. „Programul taberei cuprinde diferite ateliere practice, social-educative și de recreere, o atenție deosebită fiind acordată pictării icoanelor pe sticlă. De asemenea, un alt obiectiv semnificativ al activității este reprezentat de organizarea unei excursii în Alba Iulia, unde tinerii vor vizita obiectivele turistice din Cetatea Marii Uniri, dar vor desfășura și diferite activități în parcul de aventură „Dynamis” din municipiu.Cele două săptămâni se vor încheia cu participarea tinerilor la Sfânta Liturghie oficiată cu ocazia praznicului Adormirii Maicii Domnului, în biserica „Sfânta Treime” din Reghin”, informează www.reintregirea.ro.

Tabăra este organizată de către Asociația Filantropia Ortodoxă Alba Iulia – Filiala Reghin, în colaborare cu Arhiepiscopia Ortodoxă Română Alba Iulia, Parohia Ortodoxă „Sfânta Treime” Reghin, Primăria Reghin și Consiliul Județean Mureș. De asemenea, parteneri în desfășurarea activităților din cadrul evenimentului sunt părintele Alexandru Ionescu și colectivul de organizare a taberei: Adina Nicoară și Stela Giurgiu, alături de alți voluntari.

Alin ZAHARIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zilele Culturii Reghinene

Distribuie La inițiativa grupului PNL din Consiliul Local Reghin, Primăria și Consiliul Local Reghin organizează …