Home / Sighișoara / SESIZARE. Călătorie în picioare și fără bilet eliberat de șofer, pe ruta Sighișoara – Târgu Mureș

SESIZARE. Călătorie în picioare și fără bilet eliberat de șofer, pe ruta Sighișoara – Târgu Mureș

Distribuie

Un avocat mureșean a expediat redacției cotidianului Zi de Zi, precum și unor instituții precum Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, Instituția Prefectului – Județul Mureș și Autoritatea Rutieră Română, o sesizare care vizează o călătorie pe ruta Sighișoara – Târgu Mureș realizată duminică, 7 august.

Redăm sesizarea avocatului Alexandru Sotropa, cu mențiunea că în cazul în care reprezentanții societății Minibus Tour au vreun punct de vedere vis a vis de această întâmplare sunt rugați să ne scrie la adresa de e-mail redactia@zi-de-zi.ro:

”Vă transmit faptul că în data de 7 august 2022, am circulat pe ruta Sighișoara – Târgu Mureș folosind serviciile companiei Minibus Tour, cu plecare de la ora 12.30 din Sighișoara – https://minibustour.autogari.ro/contact. În microbuz șoferul a acceptat oameni cu mult peste numărul de scaune, undeva la 10 persoane stând pe culoar, inclusiv chiar lângă șofer. De asemenea, șoferul nu a eliberat bilete pentru călători și compania nu a permis rezervări în prealabil.

Vă transmit și o dovadă în acest sens, respectiv o poză din cadrul microbuzului.

Având în vedere că astfel de practici sunt dese pe aceasta rută (conform celor transmise de ceilalți pasangeri), punând în pericol siguranța și viețile pasagerilor, vă rog să luați măsurile necesare pentru sancționarea companiei. De asemenea, vă rog să îmi comunicați: (i) măsurile luate împotriva companiei față de incidentul semnalat și (ii) măsurile de prevenție luate pentru ca astfel de incidente să nu se mai producă.”

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Noaptea Albă a Galeriilor, program plin de surprize

Distribuie „Noaptea albă a Galeriilor” se va desășura la Târgu Mureș în perioada 30 septembrie-2 …