SESIZARE. Călătorie în picioare și fără bilet eliberat de șofer, pe ruta Sighișoara – Târgu Mureș Sighișoara
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 732 Vizualizări

SESIZARE. Călătorie în picioare și fără bilet eliberat de șofer, pe ruta Sighișoara – Târgu Mureș

Un avocat mureșean a expediat redacției cotidianului Zi de Zi, precum și unor instituții precum Autoritatea Națională pentru Protecția Consumatorilor, Inspectoratul de Poliție Județean Mureș, Instituția Prefectului – Județul Mureș și Autoritatea Rutieră Română, o sesizare care vizează o călătorie pe ruta Sighișoara – Târgu Mureș realizată duminică, 7 august.

Redăm sesizarea avocatului Alexandru Sotropa, cu mențiunea că în cazul în care reprezentanții societății Minibus Tour au vreun punct de vedere vis a vis de această întâmplare sunt rugați să ne scrie la adresa de e-mail redactia@zi-de-zi.ro:

”Vă transmit faptul că în data de 7 august 2022, am circulat pe ruta Sighișoara – Târgu Mureș folosind serviciile companiei Minibus Tour, cu plecare de la ora 12.30 din Sighișoara – https://minibustour.autogari.ro/contact. În microbuz șoferul a acceptat oameni cu mult peste numărul de scaune, undeva la 10 persoane stând pe culoar, inclusiv chiar lângă șofer. De asemenea, șoferul nu a eliberat bilete pentru călători și compania nu a permis rezervări în prealabil.

Vă transmit și o dovadă în acest sens, respectiv o poză din cadrul microbuzului.

Având în vedere că astfel de practici sunt dese pe aceasta rută (conform celor transmise de ceilalți pasangeri), punând în pericol siguranța și viețile pasagerilor, vă rog să luați măsurile necesare pentru sancționarea companiei. De asemenea, vă rog să îmi comunicați: (i) măsurile luate împotriva companiei față de incidentul semnalat și (ii) măsurile de prevenție luate pentru ca astfel de incidente să nu se mai producă.”

(Redacția)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE