Home / Administrație / FOTO: Pregătiri pentru ediția a XV-a a Festivalului Văii Gurghiului

FOTO: Pregătiri pentru ediția a XV-a a Festivalului Văii Gurghiului

Distribuie

Pregătirile pentru Festivalul Văii Gurghiului care va avea loc la finele acestei săptămâni sunt în plină desfășurare. Am data zi o fugă până la fața locului și am putut vedea că deja lucrurile încep să se miște, în special la standul Consiliului Județean Mureș unde se lucra intens la acoperișul cel nou. Mai mult de atât, organizatorii Festivalului Văii Gurghiului, s-au întrunit la fața locului, respectiv Platoul ”La Fâncel” pentru a pune la cale ultimele detalii privind  buna desfășurare a ediției cu numărul XV care va avea loc în perioada 13-14 august.

„Suntem pe ultima sută de metri cu pregătirile. Fiecare comună, la casele alegorice încearcă  să mai repare ce e de reparat. De asemenea se lucrează la scena, la iluminatul public și la tot ce ține de bună desfășurare a evenimentului. În cursul zilei de azi vom avea o întâlnire cu reprezentanții instituțiilor deconcentrate și cu reprezentanții administrațiilor locale prezente în festival, comunele Solovăstru, Gurghiu, Hodac, Ibănești și municipiul Reghin pentru a stabili ultimele detalii, astfel ca totul să fie în regulă pentru cele două zile de festival.  Pregătim locurile de parcare care vor fi marcate pentru a nu avea probleme. Pe timpul festivalului poliția și firma de pază și securitate vor îndruma oamenii spre locurile de parcare, astfel ca să există o bună circulație în ce privește accesul la festival”, ne-a declarat Ilie Chirilă Tătar, primarul comunei Solovăstru, președintele Asociației Comunităților Văii Gurghiului și director al festivalului.

Alin ZAHARIE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Zeci de sancțiuni pentru târgumureșenii cu ”clădiri neîngrijite”! Impozite majorate cu 300%, 400% și chiar 500%!

Distribuie Aleșii locali ai municipiului Târgu Mureș sunt convocați să participe la o ședință ordinară …