Home / Administratie / Pas înainte pentru Hidrocentrala din Răstolița

Pas înainte pentru Hidrocentrala din Răstolița

Distribuie

Sediul Primăriei comunei Răstolița a găzduit luni, 8 august, o dezbatere publică pentru acordarea Avizului de mediu Amenajamentului silvic al Ocolului Silvic Răstolița, în perimetrul căruia urmează să fie creat lacul de acumulare pentru funcționarea hidrocentralei.

”Deși proiectul are numeroase avantaje economice, punerea în practică s-a dovedit a fi o misiune extrem de complexă, deoarece trebuie să se țină cont de foarte multe aspecte și să se găsească soluții mulțumitoare pentru toate părțile implicate. Trebuie să fim conștienți că orice proiect de anvergură naște inevitabil păreri diferite și ca la orice lucrare importantă, există și interese ostile, dar întotdeauna interesul general trebuie să fie cel care primează. După cum am mai arătat în repetate rânduri, m-am implicat punctual în etapele acestui proiect și mă voi implica la fiecare pas, până la finalizarea investiției. Pentru județul Mureș punerea în funcțiune a Hidrocentralei de la Răstolița reprezintă fără îndoială o realizare deosebit de importantă, cu numeroase urmări benefice, pe care poate încă nici nu le intuim în totalitate”, a scris, pe pagina sa de Facebook, deputatul Dumitrița Gliga, președintele interimar al PSD Mureș.

(Redacția)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Regulile de preluare a articolelor

Acest articol este proprietatea Cotidianului Zi de Zi și este protejat de legea drepturilor de autor. Orice preluare a conținutului se poate face doar în limita a 120 de semne, cu citarea sursei și cu link către pagina acestui articol.

De asemenea, verificati

Cină caritabilă pe întuneric

Distribuie Clubul Lions Târgu Mureș împreună cu echipa Vizual Med – Vezi Bine organizează un eveniment …