Un al patrulea set de oseminte umane, descoperit la lacul Mead din SUA Stiri din vecinatatea Romaniei
  • Alexandra Haja
  • 0 comentarii
  • 161 Vizualizări

Un al patrulea set de oseminte umane, descoperit la lacul Mead din SUA

Un alt set de oseminte umane, cel de-al patrulea, a fost descoperit pe o plajă a lacului Mead, din Statele Unite, unde nivelurile apei au scăzut dramatic în ultimii ani din cauza secetei persistente, au anunţat autorităţile, potrivit DPA.


Paznicii parcului au primit sâmbătă un apel referitor la descoperirea unor rămăşiţe la Swim Beach din Lake Mead National Recreation Area, potrivit National Park Service. Aceştia au fost asistaţi, în cadrul investigaţiei, de echipa de scafandri a departamentului de poliţie metropolitană a Las Vegas.
Setul de oseminte este cel de-al doilea descoperit la Swim Beach.


Autorităţile nu au oferit informaţii suplimentare despre această descoperire. Purtătorul de cuvânt al medicului legist din comitatul Clark nu a putut fi contactat pentru a oferi detalii. Este a patra oară începând cu luna mai când rămăşiţe umane au fost descoperite la lacul Mead, cel mai mai mare rezervor de apă dulce din Statele Unite, care a scăzut la un nivel fără precedent în urma unei secete care durează de 22 de ani. Lacul alimentează cu apă un număr de 25 de milioane de persoane şi milioane de hectare de teren agricol din mai multe state din sud-vest, printre care şi California.


DPA

(www.agerpres.ro)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE