VIDEO: Protecție naturală a pielii, cu Oleum Mirabilis de la Melidava Recomandări zi de zi
  • redactia
  • 0 comentarii
  • 470 Vizualizări

VIDEO: Protecție naturală a pielii, cu Oleum Mirabilis de la Melidava

Oleum Mirabilis este rezultatul a peste 19 ani de lucru și experiență clinică. Produsul se adresează sănătății epiteliilor, în special a pielii. Are aplicabilitate atât externă, pe piele, cât și internă.


Asupra pielii are efect hrănitor, calmant pentru iritații, cicatrizant, de protecție față de vânt, frig și razele solare.
Efect emolient și plăcut asupra gâtului, faringelui și corzilor vocale, calmant în caz de iritație a gâtului și faringelui.


Oleum Mirabilis Melidava este recomandat celor care doresc să-și întrețină pielea sănătoasă și catifelată. Se poate aplica pe întreg corpul, inclusiv pe față, pleoape, mucoase.
Este util pentru întreținerea pielii uscate, pentru că înmoaie și catifelează.
În sezonul estival poate fi folosit cu succes ca ulei de plajă, pentru protecție solară. Păstrează suplețea pielii, care nu se usucă și este ferită de arsuri solare, chiar după expuneri intense la soare. Se aplică de câte ori este nevoie, în timpul zilei de plajă sau la încheierea acesteia, după duș.
În scopuri de protecție a pielii față de vânt, frig și razele solare, este util la pescuit, în ascensiuni montane, la schi.
În viața de zi cu zi se poate folosi pentru întreținerea pielii întregului corp, sau doar pe mâini și față, deoarece catifelează pielea și o menține elastică.
Poți descoperi toate beneficiile asupra pielii – raportate de utilizatorii Oleum Mirabilis – accesând pagina https://melidava.ro. Tot aici, poți să comanzi produsul, online.

(P)

Distribuie:

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

DISCLAIMER
Atentie! Postati pe propria raspundere! Inainte de a posta, cititi aici regulamentul: Termeni legali si Conditii

Recomandari

Recent
Popular
Etichete

Citeste Zi de Zi Online


 

 

 




 

 

Print


 

Media kit Zi de Zi 2022-2023

Transilvania Business

ARHIVE